Élet-Stílus

Papp Máté Bence a DWTS-ról: Nem a szerelmünkkel szeretnénk megnyerni a versenyt

TV2
TV2
Tóth Gabi elmondta, náluk ki hordja a nadrágot.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence együtt készülnek az idei Dancing with the Starsra, erről a Mokkában meséltek. Arra a kérdésre, hogy párkapcsolatukra milyen hatással van a közös munka, a hivatásos néptáncos így felelt:

Nagyon nagy örömmel vállaltuk el ezt a feladatot, és igazából a szerelmünket akarjuk még inkább megélni. Azért azt leszögezném, hogy nem a szerelmünkkel szeretnénk megnyerni a versenyt, hanem szakmailag is emelni akarjuk a színvonalat. Nagyon jókat akarunk táncolni. Minden egyes adásban egy kis szeletet fogunk elmesélni a mi történetünkből.

Papp egyébként a műsor miatt kezdett megismerkedni a latin táncokkal, és mint a TV2 reggeli műsorában elmondta, a lánytáncokat is kénytelen megtanulni, hogy azokat betanítsa partnerének.

Nálunk abszolút Máté hordja a gatyát, ő a dominánsabb. Én is egy vehemens habitusú csaj vagyok. A vidéki asszonyok voltak ilyenek nálunk a családban, hogy nagypofájúak vagyunk és megmondjuk a dolgokat, de közben amikor odajött apjuk, akkor odacsapott az asztalra, hogy na most már elég volt. Tudtuk, mikor kell csendben maradni. Szóval ez a próbákon is így zajlik, de egyébként nagyon élvezzük, nagyon sokat nevetünk

– árulta el Tóth Gabi.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik