Élet-Stílus

Nagy Feró a Fideszről: Menni kell és segíteni, egy újabb kétharmadot kell csinálni!

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu
Az énekes friss interjújában úgy fogalmazott: „hadd döntse már el azt ő, hogy kinek a seggét nyalja, ha neki az a segg tetszik”.

A Magyar Nemzetnek adott interjút Nagy Feró, melynek során egyebek közt arról is kérdezték a Beatrice frontemberét, miért vesz részt rendszeresen a békemeneten. Mint mondta, az készteti arra, hogy ott legyen, hogy egy iszonyatosan nagy táborhoz tartozik, amelyet igazán csak ott lát.

Ekkor belső büszkeség fog el, hogy nem három haverommal gondolkodunk hasonlóan, hanem eljött több százezer ember. Jól érzem magam a színpadon is, csak ott azért nincs ekkora tömeg

– magyarázta az énekes.

A beszélgetés során Nagy Feró kijelentette, azt szeretné, hogy ha majd az unokái 30-40 évesek lesznek, akkor „olyan vezetői legyenek Magyarországnak, mint amilyen Orbán Viktor és Szijjártó Péter, akiknek eszméletlen munkabírásuk van”.

Jó lenne, ha az unokáim olyan országban élnének, ahol gondoskodnak róluk, vagy legalább gondolnak rájuk. Ez nagyon fontos dolog.

Magyar Péterrel kapcsolatban úgy fogalmazott: nincs róla túl rossz véleménnyel, mert neki ezt dobta a gép.

Ha nem ezt csinálná, akkor vajon mit? Menjen el dolgozni, kapálni? Ez azért egy kicsit könnyebb. Volt egy lehetősége, valószínűleg összejött egy-két számára fontosabb emberrel, akik azt mondták, hogy belőle csinálják a következő Márki-Zay Pétert. Nézzük csak meg, MZP hova jutott! Én nem haragszom Magyar Péterre, nem érzem magam ­miatta veszélyben, a mi kétharmadunkat ő nem fogja befolyásolni. A másik dolog, hogy nagyon szorgalmasan szétverte a baloldalt, ami nekem tetszik.

Az interjú alkalmával arról is kérdezték az énekest, tervezi-e, hogy valamilyen módon részt vesz a 2026-os választási kampányban. A portál érdeklődésére Nagy Feró elárulta, hogy mindenképp szeretne.

Vége van annak a világnak, hogy kussolunk, vagy hogy nem merjük kimondani Szijjártó Péter nevét, mert akkor rohadt fideszesek vagyunk. Hadd én döntsem már el azt, hogy kinek a seggét nyalom, ha nekem az a segg tetszik! Már nincs többé ez a »meghúzódom szép csendben és akkor jobban érvényesülök« mentalitás. Menni kell és segíteni, egy újabb kétharmadot kell csinálni!

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik