Élet-Stílus

Marics Petiék világsztárok akartak lenni a Valmarral: „Csodálkozom, hogy lehettünk ennyire magabiztosak”

TV2
TV2
Valkusz Milánnal „szürreálisan hittek” az együttes sikerében.

Marics Peti, akit jelenleg a Megasztár egyik zsűritagjaként láthatunk a tévében, zenei karrierje kezdeteiről mesélt a TV2 kameráinak. Mint ismert, Marics társával, Valkusz Milánnal alkotja a Valmar együttest.

Elmondása szerint 16 évesen szeretett be az éneklésbe, de akkor a családja annyira nem örült ennek. Elismerte, hogy sokat kellett fejlődnie ahhoz, hogy ott tartson, ahol. A Valmar kezdeti időszakáról így beszélt:

A legelejétől kezdve nagyon hittünk benne Milánnal, szerintem szürreálisan is hittünk benne. Tehát konkrétan azon gondolkoztunk, hogy angolul kezdjünk el zenélni vagy magyarul, világsztárok akarunk lenni vagy Magyarországon. Ilyen szinten vakon bíztunk magunkban, és úgy voltunk vele, hogy van valami átütő energia bennünk, ami célba fog érni, és tényleg célba ért. Mostanában visszagondolva csodálkozom én is, hogy hogy lehettünk ennyire magabiztosak. Annyira nem volt bennünk kétség azzal kapcsolatban, hogy ez működni fog, hogy az hihetetlen.

Marics hozzátette: azóta már nem célja nemzetközi babérokra törni, mert úgy érzi, elvan azzal, hogy magyar zenét csinál magyaroknak, akik szeretik azt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik