Élet-Stílus

Házasodna a gazda: Milla visszautasította Máté gazda csókját

RTL
RTL
A barátnőjelölt később elismerte, volt némi női taktika abban, hogy még nem engedte meg a gazdának, hogy megcsókolja.

A Házasodna a gazda kedd esti adásában Máté gazda félrehívta beszélgetni Millát, minek alkalmával elmondta neki, hogy nagyon jól érzi magát a társaságában, majd megérdeklődte, el tudná-e képzelni vele a jövőjét.

Persze

– felelte a barátnőjelölt.

A kellemesen telt beszélgetést követően Máté megkérdezte Millát, adhatna-e neki egy puszit, a lány viszont azt felelte, még sokáig nem.

A csók nálam egy nagyon intim dolog. Ez minimum egy… hát azt gondolom, hogy egy olyan öt randi után történhet meg. Mondjuk nem, ez hülyeség. Nem igaz, hogy öt randi, három

– fogalmazott a miniinterjújában Milla, hozzátéve:

Volt ebben női taktika, hogy még nem hagytam, hogy megcsókoljon. Kicsit manipulatív vagyok a férfiakkal szemben, sajnos. Ez egyébként nem szándékos, van, hogy egyszerűen csak így alakul.

Milla és Máté végül egy egész napos randiban fogadtak: megbeszélték, hogy a randevút az szervezi meg, aki megnyeri a pingpongmeccsüket.

A gazda egyébként egy korábbi adásban már megcsókolta egy másik barátnőjelöltjét.

Kapcsolódó
Házasodna a gazda: amíg barátnőjelöltjei rá vártak, Máté titokban egy új lánnyal randizott, az este végén viszont nem őt csókolta meg
Fagyos hangulat fogadta a gazdát, amikor korábban kiválasztott barátnőjelöltjei megtudták, hogy egy másik lánnyal randizott, amíg ők rá vártak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik