Szórakozás

Sokkot kapott az X-Faktor sztárja

Lil C-t sokkolta a nézők döntése, nem számított arra, hogy csapattársával és egyben egyik legjobb barátjával kell majd megküzdenie a továbbjutásért.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Hetek óta megosztja a közönséget Kelemen Csaba, művésznevén Lil C szereplése az X-Faktorban. Fórumozók szerint Keresztes Ildikó mentoráltja sokkal inkább mozgásával, mintsem énektudásával próbálja eladni magát a nézőknek, és bár azt elismerik, hogy hatalmas show-t képes a színpadra varázsolni, szerintük hangban messze elmarad a többi versenyzőtől.

A nigériai származású énekes – talán éppen ezért – a szombati, második élő show-ban a tőle megszokott bulizós dalok helyett, ezúttal egy lassabbat választott, hogy megmutassa érzelmes oldalát. Bruno Mars Greande-jében nem voltak látványos táncmozdulatok, sem tánckar, a nézőket azonban így sem sikerült meggyőznie. Csapattársával, Demes Tamással kellett megmérkőznie a bennmaradásért, a drámai párbajban élete egyik legjobb formáját nyújtotta, így Keresztes Ildikó végül másik mentoráltját, a 19 éves tiszasalamoni fiút küldte haza.



“Sokkolt, hogy a társammal, egyben barátommal kellett párbajoznom. Nehéz leírni szavakkal, hogy mit éreztem el, borzasztó volt ezt megélni” – mesélte portálunknak a műsor után a nigériai származású énekes, aki bízik benne, hogy legutóbbi két produkciójával sikerült bebizonyítania a nézőknek, hogy igenis ott a helye a legjobb 10 énekes között.

“Nem foglalkozom a kommentelőkkel. Természetesen rosszul esik a negatív kritika, de azon vagyok, hogy meggyőzzem őket. Ezért is választottam ezen a héten Bruno Mars slágerét, és Michael Jackson ‘Man In The Mirror’-ját. Ezeknél a daloknál már tényleg csak az éneken volt a hangsúly. Hogy miért volt ez még mindig kevés? Nem tudom. A következő napokban remélem, Ildikóval közösen megtaláljuk majd erre is a választ” – mondta némi csalódottsággal a hangjában a saját tánciskolával büszkélkedő 19 éves tehetség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik