Élet-Stílus

Az Árulók: Hárman távoztak a hétfői adásban, egyikük önként adta fel a versenyt

RTL
RTL
Egyre fogyatkoznak a kastély lakói.

Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban legutóbbi adásában két ártatlan távozott a játékból: reggel kiderült, hogy a gyilkosok Gáspár Katát ölték meg, a versenyzőknek viszont feltűnt, hogy Herceg Erika sem csatlakozott hozzájuk. Árpa Attila, a játékmester hamar magyarázattal szolgált: elárulta, hogy az énekesnő – akiről ekkor még nem fedte fel, hogy gyilkos vagy ártatlan volt – egészségi okokból reggel elhagyta a kastélyt, és többé nem is tér vissza.

Ez a játék nagyon nehéz… Feladom. Az első három-négy napban azzal voltam elfoglalva, hogy folyamatosan agyaltam, figyeltem a jeleket, hogy kik az árulók. Nagyon legyengültem, nagyon. Akkor jöttem rá, hogy mi a lényeg: hogy itt te egyedül vagy. Neked ezt a játékot végig kell csinálnod egyes egyedül, mert hogyha nem, egyszerűen megbolondulsz, legyengülsz, fáradt leszel, az agyad robban szét és feladod a játékot, ahogyan most én

fogalmazott távozása előtt Herceg.

A kerekasztal ceremónián végül sikerült gyilkost fogniuk a játékosoknak: Erős Antóniát száműzték, akit egyébként két másik áruló, Lakatos Gábor és Hevér Gábor is gyanúba kevert az asztalnál. A gyilkosok negyedik tagja, Dér Heni viszont Hermányi Mariannt nevezte meg, mint potenciális árulót.

A legtöbb szavazatot a híradós-műsorvezető kapta, így a hétfői adásban harmadikként neki kellett elhagynia a kastélyt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik