Élet-Stílus

Vivien a Házasodna a gazda előtt szakított gyereke apjával: „Nem volt egyszerű az elmúlt másfél év, senkinek nem kívánom ezt”

Szabó Gábor Gábriel / RTL
Szabó Gábor Gábriel / RTL
Kisfiuknak gyerekpszichológus segít feldolgozni szülei elválását.

A Házasodna a gazda idei évadában a 32 éves Kovács Vivien is a párkeresők között van. A gazda a Blikknek beszélt arról, hogy azért jelentkezett a műsorba, mert az elmúlt másfél év kemény kihívások elé állította a karrier és a magánélet téren, és úgy érezte, nincs vesztenivalója.

A lovas ranchot vezető, személyi edzőként is tevékenykedő nő azt mondta, csak mostanában kezdett el igazán élni és felnőtté válni, „mert 10–11 évig nem kellett semmilyen gonddal foglalkoznom”.

Nem nagyon tudtam, például, mi az a csekkbefizetés vagy bármi, ami az élethez kell. Az utóbbi időben kezdtem el megtapasztalni ezt, amióta nem vagyunk együtt a párommal

– árulta el az egyedülálló édesanya, aki elmondása szerint mindig jó körülmények között élt, de szülei arra nevelték, hogy mindenét becsülje meg.

Ha lottót nyernék, akkor is ugyanaz az ember maradnék. Nagyon szeretném a gyermekemet is így nevelni, de ez nem egy könnyű feladat, hiszen nem szegény családba született

– fogalmazott Vivien gazda.

Hétéves kisfia nevelésében fontosnak tartja a következetességet, hogy ne kapjon meg mindent egyből, azonban a gyerek apja ezt másképp gondolja, amiből sok konfliktus adódik. Volt párjával közel 11 évig alkottak egy párt, a műsor forgatása előtt nem sokkal váltak el az útjaik.

Közös megegyezés alapján mondtuk ki hosszú idő után, hogy vége. Nem hűtlenség miatt zártuk le a kapcsolatunkat, rengeteg konfliktusunk volt, elmentünk egymás mellett. Nem volt egyszerű az elmúlt másfél év, senkinek nem kívánom ezt. Úgy gondolom, hogy ami nem öl meg, az megerősít, a kisfiam miatt is próbálok erős maradni, szerencsére napról napra jobban megy, hiszen elfelejtődnek a rossz dolgok. Még nincs teljesen lezárva az elmúlt időszak, mivel a gyerekelhelyezésben és az anyagi dolgokban meg kell egyeznünk, de ezek folyamatban vannak.

A gazdasszony kiemelte: közös gyermekük jóléte számukra az első, nem akarják, hogy ő sérüljön.

Nem egyszerű a kisfiunknak, mert ragaszkodik mindkét szülőjéhez. Én háztartásbeli voltam, és szerencsére az apukája is megtehette, hogy ne dolgozzon sokat, így biztosan nehezen viseli, hogy különmentünk, még több idő kell, hogy feldolgozza, ezért gyerekpszichológushoz is járunk vele

– mondta el Kovács Vivien.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik