Élet-Stílus

Nagyon kiadtak a tetoválóművészre, miután megmutatta fiatal vendége első tetoválását

Komoly kritikák érték az a kaliforniai tetoválót, aki videón mutatta meg, hogy egy fiatal srácnak felvarrta az arcára a születési dátumát.

Meddig terjed egy tetováló felelőssége? Van olyan, amit akkor sem kellene elvállalnia, ha az egyébként nagykorú vendége ragaszkodik hozzá? Ezek a kérdések merülnek fel egy Javi nevű, kaliforniai tetováló esete kapcsán, amelyről a Sun című, brit bulvárlap számol be.

Javi az Instagramon osztott meg egy videót, melyen megmutatja, hogy egy fiatal srácnak feltetoválta az arcára a születési dátumát, római számokkal. A leírásban maga a tetováló írja le: ez a srác első tetoválása, és hozzáteszi, a srác visszament még hozzá további tetoválásokért.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Javi (@javi_tattoos) által megosztott bejegyzés

A kommentelők közül sokan kritizálják a Javit, amiért elkészített egy tetoválást, amit a megrendelője valószínűleg hamarosan meg fog bánni.

A legtöbben azt írják, hogy egy felelős tetováló soha nem készítene arctetoválást első tetoválásként, mert ezzel akár tönkre is teheti egy meggondolatlan fiatal életét. Volt, aki azt írta, amikor 19 éves volt, nagyon szeretett volna japán írásjeleket tetováltatni az arcára, és utólag nagyon hálás, amiért egyetlen tetováló sem vállalta el a munkát.

Más azt írta, hogy egy ilyen tetoválást elkészíteni pont olyan, mint egy láthatóan részeg emberre tetoválni, aki nincs olyan állapotban, hogy életre szóló döntéseket hozzon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik