Élet-Stílus

Sztárban sztár All Stars: Stohl András zokogva értékelte Puskás-Dallos Peti Kaszás Attila-utánzását

TV2
TV2
Az énekes produkcióját először döbbent csend, majd vastaps fogadta a stúdióban.

A Sztárban sztár All Stars szombat esti adásában A padlás musical Rádiósaként, azaz Kaszás Attilaként állt színpadra Puskás-Dallos Peti. Az énekes produkcióját először döbbent csend, majd vastaps fogadta, Stohl András pedig először nem is tudott szóhoz jutni, olyan mélyen érintette, hogy ismét felelevenedett előtte 17 évvel ezelőtt elhunyt kollégájának emléke.

Stohl a könnyeit törölgetve hallgatta végig zsűritársai kritikáit, majd miután Hajós András, Lékai-Kiss Ramóna és Liptai Claudia hosszan méltatták Puskás-Dallos Peti produkcióját, ő került sorra.

Amikor jöttünk be, akkor Clau a vállamra tette a kezét, hogy biztos nagyon nehéz lesz. Mi együtt öltöztünk az Attilával, mellettem halt meg

– emlékezett vissza elérzékenyülve a színész.

Akik a Vígszínházból most téged láttak, vagy közelről ismerték Attilát, azok nem tudom, hogy a kamerán keresztül ez mennyire jött át, de ilyen távolságból már… lidérces volt. Lidérces. Tehát olyan volt, mint hogyha ő lenne itt. Az összes pici mozdulattal, az összes pici biccentéssel, ahogy elindítja a dalt

– mondta zokogva, hozzátéve: tökéletesnek ítéli a produkciót.

A szintén a könnyeivel küzdő Puskás-Dallos Peti ezen a ponton lesétált a színpadról és Stohl Andráshoz sietett, akivel egymást átölelve sírtak.

Miután visszatért a színpadra, a színész-énekes megköszönte a zsűritagok szavait, felidézve, hogy amikor annak idején együtt dolgozott Kaszás Attilával, úgy érezte, a színész mutatta meg neki, milyen a valódi előadóművészet.

Claudia, amikor egyszer azt mondtad még a Jóban Rosszban forgatásán, hogy »nagyon hasonlítasz az Attilára, és maradj ilyen«, az annyira megmaradt és annyi erőt adott a következő 10 évekre

– árulta el, majd ismét megköszönve a zsűritől kapott dicséreteket elnézést kért, amiért az előadása közben volt egy elcsuklása.

Puskás-Dallos produkcióját maximális pontszámmal jutalmazták az ítészek.

Az adás végén egyébként ismét két előadó búcsúzott a versenytől.

Kapcsolódó
Sztárban sztár All Stars: ismét két előadó búcsúzott a versenytől
A hetedik élő show-ban már csak nyolcan lépnek színpadra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik