Élet-Stílus

Ázsia Expressz: „Nem tudod előadni magadat férfinak” – L.L. Juniort zavarta, hogy Dárdai Blanka átvette az irányítást szálláskeresésnél

tv2
tv2
Az énekesnő igyekezett nagyon határozott lenni.

Nemcsak a stoppolás, de az éjszakai szálláskeresés is gondokat okozott Dárdai Blankának és L.L. Juniornak a legutóbbi Ázsia Expressz-adásban. A rapper-énekes már a reverendába öltözésnél elmondta, hogy a Fülöp-szigeteken keresztények vannak túlnyomó többségben, így tisztelettel kell feléjük nyitni. Dárdainak nem tetszett a szálláskeresésnél való tutyimutyi hozzáállás, így kezébe ragadta a gyeplőt és ő kopogtatott be több házhoz.

„Azt mondta, majd ő megy, mert ő a férfi, késő este van és biztos, hogy keres és talál is szállást” – kritizálta L.L. Juniort.

„Így van, mindig a nő menjen előre… a keresztény országban…” – méltatlankodott L.L. Junior, aki a házról-házra járás közepette megpróbálta elmagyarázni Dárdainak, hogy abból semmi jó nem fog kisülni, ha nem ő próbál egy éjre szállást találni maguknak.

Fáradt vagyok, baba, és nem lehetsz hangosabb, mint én egy férfival.  Nem tudod előadni magadat férfinak, mert ez egy más kultúra! Legalább ezt tanuld meg ebben az országban, hogy milyen alázatosak. Ebben a tüzességben nem lehet, hidd el, nem fog nő dönteni, hogy ott aludjunk. Ha látja, hogy ilyen nagy szád van, nem fog beengedni egyik se.

Végül egy nő és a kisfia szánták meg a párost, és befogadták őket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik