Élet-Stílus

Ralf Schumacher tagadja, hogy valaha is megcsalta volna az exfeleségét: Mindig hűséges voltam, mert szerettem

Friedemann Vogel / Bongarts / Getty Images
Friedemann Vogel / Bongarts / Getty Images
Coming outja után most először adtak közösen interjút a párjával, melyben állítják: Cora Schumachernek tavaly számoltak be a kapcsolatukról, aki elmondásuk szerint örült is nekik.

Ralf Schumacher július közepén coming outolt az Instagram-oldalán: mint kiderült, kedvesével, Étienne Bousquet-Cassagne-nyel két éve alkotnak egy párt, korábban munkakapcsolatban voltak.

A pilóta volt felesége, Cora Schumacher a múlt hónapban a Der Spiegelnek adott interjút, melyben azt mondta, exférje mindig is tagadta a körülötte keringő pletykákat, állította továbbá, hogy ő is az említett Instagram-posztból értesült az autóversenyző coming outjáról.

Ez a hír olyan volt nekem, mint egy tőrdöfés a szívembe. Hiszen tizennégy évig házasok voltunk, született egy gyerekünk, és én szerelmes voltam Ralfba. Most úgy érzem, hogy mindvégig csak kihasznált, és az egész házasságunk egy ordas nagy hazugság volt. Elherdáltam a legszebb éveimet, hiszen úgy tűnik, mindvégig hazudott nekem. Ha meleg, nem szerethetett

– mondta akkor a nő.

Ralf Schumacher és párja most a német RTL-nek adtak interjút, melyben tagadták a volt feleség állításait. A német autóversenyző a kapcsolatát illetően úgy fogalmazott: „ilyen harmóniát, összetartozást és kölcsönös megértést még nem tapasztalt, és bevallása szerint az egész zűrzavarban csak egy negatív véleményt ismer, a volt feleségéét, amit nem ért”.

A pár elmondása szerint tavaly meghívták Cora Schumachert Saint-Tropezba, ahol elmondták neki, hogy együtt vannak, amit állításuk szerint a nő egyáltalán nem bánt.

Örült nekünk. Rendben volt, nagyszerű volt, egy szuper hét Corával

– mondta a portálnak Bousquet-Cassagne, hozzátéve: csalódott a kialakult helyzet miatt.

A beszélgetés során Ralf Schumacher kiemelte, hogy sosem volt hűtlen a feleségéhez, és noha sokat utazott, sosem kacsintgatott félre.

Mindig hűséges voltam, mert szerettem Corát. Ahogy most Étienne-t is

– jelentette ki.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik