Élet-Stílus

Papp Máté Bence a DWTS-ról: Szeretném a latin közösségnek bebizonyítani, hogy néptáncosként is helyt tudok állni ebben a versenyben

Nánási Pál / TV2
Nánási Pál / TV2
Párja, Tóth Gabi lesz a partnere a showműsorban.

Ahogy hétfőn kiderült: Tóth Gabi és Papp Máté Bence együtt táncolnak majd az új Dancing with the Starsban. Mint ismert, Papp a Fricska Táncegyüttes egyik alapító tagja, hivatásos néptáncos, a műsorban azonban inkább a latin táncokon van a hangsúly, és ezen a területen neki eddig nem volt tapasztalata. Erről a váltásról maga Papp Máté Bence beszélt a TV2-nek.

Profi néptáncos vagyok, nem profi latin táncos, és nagyon izgalmas volt számomra ez a szakmai kihívás. Az elmúlt hónapokban egy olyan továbbképzésen vettem részt, ami nagyon új volt nekem. És hát nagyon izgulok, mert valahol egy maximalista hozzáállásom van mindig, amikor dolgozom. Szeretném a latin közösségnek is bebizonyítani, hogy néptáncosként is helyt tudok állni ebben a versenyben, és szeretnék fricskát dobni a nézőknek.

Papp Máté Bencének egy másik indoka is van, miért vállalta el a táncversenyen való szereplést:

Leginkább Gabival szeretnék egy fantasztikusat táncolni. Azt a szenvedélyt, azt a szerelmet, amit mi megéltünk, azt szeretném most egy jobb környezetben megmutatni a világnak.

Azt mondta, mindketten nagyon szenvedélyesek, ami a latin táncoknál nagyon fontos, így azt is előnynek tartja, hogy szerelmesek egymásba. „Ugyanakkor nagyon nagy felelősség is. Nagyon nagy reflektorfényben vagyunk, és ha mi egyet rontunk, az százszorosan jön vissza” – tette hozzá.

Tóth Gabi egyébként több mint tíz évvel ezelőtt már részt vett hasonló táncos műsorban, ráadásul akkor is szerelem szövődött közte és partnere között.

Kapcsolódó
Képeken, amikor legutóbb táncos műsorban szerepelt Tóth Gabi
Tóth Gabi idén ősszel párja, Papp Máté Bence oldalán fog táncolni a Dancing with the Starsban. Nem ez az első alkalom, hogy az énekesnő megmutatja a közönségnek a tánctudását, 2013-ban ugyanis szerepelt már egy hasonló műsorban. Akkor, a Szombat esti lázban Markó Róbert volt a partnere, akivel annak idején egy párt is alkottak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik