Szórakozás

Nánási Pál a gyerekei szerepeltetéséről: Ez egy emberkísérlet

Bielik István / 24.hu
Bielik István / 24.hu
Sok támadás érte őket az utóbbi időben, ezekre reagált a fotós legutóbbi családi vlogjukban.

Ördög Nóra és férje, Nánási Pál idén is Nánázsia című vlogsorozatukban mutatják be, hogyan telt az Ázsia Expressz forgatása, ahová gyerekeik is velük tartottak. A hétfőn közzétett részben Nánási egyebek mellett arról beszélt a kamerába, hogy az elmúlt pár napban azért nem vlogoltak olyan intenzíven, mert nehéz időszakon mennek keresztül.

„Én kicsit besokalltam, egyéb okokból is. Elég sok feszültség volt mostanában az életünkben, és azt hiszem, most ennek minden részlete kijött” – kezdte mondandóját a fotós.

Nórival egyfolytában vitáztunk, egyfolytában küzdöttünk egymással és mindennel. Pluszban még az is ott van, hogy elképesztően sokan támadtak minket az utóbbi időben amiatt, hogy a gyerekeink így, a gyerekeink úgy…

– ismerte el Nánási, majd arról beszélt, milyen hatással lehet két gyerekükre, hogy kiskoruk óta aktív szereplői a feleségével készített videóiknak.

Jó döntésnek éltük meg az elmúlt években is, és még most is azt gondoljuk, hogy ez egy jó döntés volt. Bízunk abban, hogy ez így is van. Nyilván ez egy emberkísérlet, tehát azt nem tudjuk, hogy aztán ez bennük mit okoz. Tanulságos volt ez az elmúlt pár nap, mert én ezt feldobtam a gyerkőcöknél, hogy akkor most, ezen az utazáson nem vlogolunk, és abba is hagytuk. Ők meg őszintén meglepődtek, hogy de miért, ők ezt nagyon szerették és élvezték.

Mint kiderült, idővel mind hiányolni kezdték a vlogolást, ezért inkább újra is kezdték. Nánási a folytatásban elmondta: nejével régóta téma közöttük, hogy „akkor mi bűnösek vagyunk vagy nem, amiatt, hogy ezzel foglalkozunk”.

Számunkra ez borzasztó sok kalandot és nagyon sok szép emléket hozott, és ezt óriási vétek lett volna kihagyni. De közben elgondolkodtató és rendkívül rossz érzés mindaz, amit olyan emberektől kapunk, akik mindenképpen ítélkezni szeretnek más dolgai felett. Mi soha nem csináltunk ilyet, soha nem mondtunk senkiről semmit, hogy mit kéne neki, és hogyan csinálni. Sokan vannak olyanok a média világában, akik úgy érzik, hogy mindenképpen bele kell, hogy szóljanak abba, amit és ahogyan mi csinálunk. Ezt értem, mert végülis mi közszereplőnek számítunk, innentől kezdve felelősséggel tartozunk azok miatt a dolgok miatt, amiket nyilvánosságra hozunk, de igazándiból mi csak nagyon-nagyon szeretjük ezt az életmódot, az utazást, szeretünk a gyerekeinkkel együtt lenni, szeretjük őket a részévé tenni az életünknek és nem kizárni őket azokból a dolgokból, amiket mi is együtt tapasztalunk. Rendkívül sok kétely, rendkívül sok megválaszolatlan kérdés van ebben

– fejtegette a fotós, majd azt mondta, „azok, akik beleszólnak a mi életünkbe, hát tegyék nyugodtan! Szívük joga”.

Mi azért, azt hiszem, az elmúlt, hosszú-hosszú években jó példát mutattunk arról, hogyan és miként lehet családban létezni és mi az, ami a családi életben, az utazásban, az együttlétben jó.

Még egyszer hozzátette: ők is sokat küzdenek magukkal emiatt, illetve karrierjük és párkapcsolatuk miatt is, de mint mondta, videóikban mindig is a valóságot mutatták meg és teljesen őszinték voltak.

Nagyon sajnáljuk, hogy ha az az életmód, amit mi választottunk, vagy azok az elvek, amik szerint mi éljük az életünket, sokaknak nem tetszik. Vállaljuk a felelősséget azért, amit csinálunk. Szerintem nekünk összesen ennyi a dolgunk, hogy a saját életünkért feleljünk. Így is bőven elég feladat ezt a két szép gyereket fölnevelni ebben az egyébként nem könnyű világban

– zárta mondandóját Nánási Pál.

Egy korábbi epizódban Ördög Nóra nemcsak a gyerekeit, de egy utcán alvó családot is lefilmezett.

Kapcsolódó
Ördög Nóra: Manilában elképesztően sokan alszanak az utcán éjszaka, nagyon ijesztő
A műsorvezető le is videózott egy hajléktalan családot az Ázsia Expressz forgatása alatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik