Élet-Stílus

Bemászott egy medve barlangjába, és videóra is vette a kis híján végzetes találkozást egy szerb influenszer

Stefan Janković szó szerint a halál torkában volt, de úgy tűnik, ép bőrrel megúszta az egészet.

Egészen hátborzongató módon próbálta felhívni magára a figyelmet legutóbb egy népszerű szerb influenszer, aki a lájkok hajhászásban odáig merészkedett, hogy bemászott egy medve barlangjába, majd több videót is posztolt arról, ahogy medvékkel barátkozik – számolt be a Daily Star című brit bulvárlap.

Az Instagramon 963 ezer követővel, a YouTube-on pedig 1,4 millió feliratkozóval rendelkező Stefan Janković – aki amellett, hogy youtuberkedik, rapperként is aktív – első videójában az látható, ahogy a barlangban ül, ahova megérkezik egy medve, majd csodálkozva felméri a betolakodót, de szerencsére nem támadja meg.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Stefan Janković (@stefan_jankovich) által megosztott bejegyzés

A második, „Amikor már nincs hova menekülnöd” felirattal ellátott videóban azonban már az látható, ahogy az influenszer egy fa tetején rejtőzködik alatta két medvével. De Jankovićnak vélhetően nem történt semmi baja, hiszen a fáról készített videó után megosztott további két posztjában már újra centikre volt a medvéktől.

Sőt, valószínűleg még össze is barátkozott velük, hiszen a harmadik videóban a szájából és a tenyeréből is megetetett egy medvét, a negyedikben pedig bemutatta nekik a sátrukat.

Mondjuk, a helyszínről, és a többi részletről sem árult el túl sokat a fiatal internetes híresség. A háttérben látható dolgok alapján pedig akár úgy is tűnhet, mintha egy medveparkban, vagy valami hasonló helyen lenne – szóval még az sem biztos, hogy a videókban látható állatok a vadonban élnek.

Ahhoz viszont nem férhet kétség, hogy a vakmerő influenszer mutatványa életveszélyesnek tekinthető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik