Élet-Stílus

L.L. Juniorék érkeznek az Ázsia Expresszbe, barátnőjével cigány álnevet adtak a többi párosnak

Előzetesen felmérték az erőviszonyokat Dárdai Blankával.

Az Ázsia Expressz múlt pénteki részében Cserpes Laura és apja, Cserpes István feladták a versenyt, hogy hazautazzanak, miután váratlanul elhunyt az üzletember édesanyja. Helyüket Zsigmond Anginak és Mészáros Bendének adták át.

A kalandreality harmadik hetében azonban új duó csatlakozik a már két hete versengő párosokhoz: L.L. Junior és Dárdai Blanka, akik egyébként a forgatás óta már szakítottak.

Ez egy gyors döntés volt, hogy mi csatlakozunk a csapathoz, és meg voltunk róla győződve, hogy jól döntöttünk. Nagyon szeretnénk magunkat kipróbálni ismeretlen vizeken, úgyhogy minden erőnkkel azon vagyunk, hogy jól teljesítsünk a műsorban

nyilatkozta az énekesnő a TV2-nek.

Az interjúban elmondták: a döntés meghozatala előtt sokat hezitáltak, minden ismerősüket felhívták, aki szerepelt már a műsorban.

Számunkra is titok volt az összes versenyző kiléte, egészen addig, míg a sajtótájékoztató meg nem történt, és be nem jelentették az idei játékosokat. Azonnal felmértük az erőviszonyokat. Cigányul mindenki kapott egy nevet, hogy ha olyan helyzet van, hogy nem tudunk egymással kommunikálni, akkor cigányul leadjuk a drótot egymásnak

– árulta el L.L. Junior.

Dárdai arról is beszélt, nem foglalkoznak azzal, mit ír róluk a sajtó, és szerinte ebben a műsorban nem nagyon tudják megjátszani magukat.

Ha eddig nem tudtuk megutáltatni magunkat, akkor most bizonyosan meg fogjuk

– tette hozzá a rapper.

Kapcsolódó
Szakított L.L. Junior és Dárdai Blanka
Két évig voltak együtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik