Szórakozás

Ez volt Tom Cruise két feltétele vakmerő olimpiai mutatványa előtt

Franck FIFE / AFP
Franck FIFE / AFP

Tom Cruise két feltételt támasztott, mielőtt belement volna, hogy részt vegyen a párizsi olimpia záróünnepségén. Erről Casey Wasserman, a 2028-as, Los Angeles-i olimpia lebonyolításáért felelős hivatal vezetője erről a CNBC csatorna konferenciáján beszélt.

A Page Six beszámolója szerint Cruise részt vett a párizsi olimpiát záró gála főattrakciójának megtervezésében. Mielőtt elvállalta volna, hogy részt vesz a műsorban, két feltételt támasztott.

Cruise egyik feltétele az volt, hogy minden mutatványt maga csinálhat. A másik, hogy nem kap érte pénzt.

A sztár augusztus 11-én előbb leugrott kötélen a Stade de France tetejéről, majd a sportolók között motorkerékpárral indult el. Ezután a korábban rögzített felvételt láthattuk, amelyen Cruise ejtőernyővel landol az Egyesült Államokban, hogy felfusson az ikonikus Hollywood feliratig, és a két o betű segítségével olimpiai öt karikát formáljon.

Wasserman felidézte a tárgyalást Cruise-zal:

Úgy voltunk vele, hogy a teljes program biztos nem jön össze. Négy órán át forgat nekünk. Megcsináljuk a Hollywood feliratos részből a végét, és annyi. Minden más kaszkadőrmutatvány lesz. De öt perce tartott a megbeszélésünk Cruise-zal, mikor mondta, hogy benne van, de csak ha mindent maga csinálhat.

Wasserman hozzátette, a Los Angeles-i felvételt megelőző napon Cruise este hatig forgatta Londonban a Mission: Impossible-t. Repülőre szállt, hajnali négyre volt Los Angelesben, ahol azonnal fel is vették vele az olimpiai produkció amerikai részét, amikor felmászik egy katonai repülőgépre.

A színész olimpiai mutatványáról készült képeket itt lehet újranézni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik