Élet-Stílus

Varga Viktor: Most vasárnap a Sztárboxban küzdök, de hétfőtől újra a házamat elöntő árvíz a folytatás

rtl
rtl
Ennek ellenére nem hagyja, hogy gondolatai elterelődjenek a bokszról.

Az egész életem folyamatos küzdelem – kezdi új Instagram-posztját Varga Viktor, akinek vasárnap jelenése lesz a Sztárbox ringjében. Dóra Béla színésszel csap majd össze. Mint azt írja Varga,

Élvezem, amikor fáj, törik, és reped, ahogy azt is, mikor égig ér a boldogságom. Duális a világunk, ez a földi csoda, hogy ami nagyon mély, az pont ugyanolyan magas… Ami szörnyű, az csodálatos is. Szeresd az amplitúdó mindkét végét,és meg ne állj, míg meg nem halsz, bármi is áll előtted. A félelem csak illúzió. Szerencsére erre már gyermekként rájöttem. Az ember bármire képes, ha van hite, és önmagába vetett hite.

Az énekes hozzáteszi, őt az elmúlt egy évben csak az a cél vezérelte, hogy harcossá váljon, emiatt mindent félretett.

Most vasárnap a ringben küzdök Dóra Béla ellen, de hétfőtől újra a házamat elöntő árvíz a folytatás.

Varga ezzel kapcsolatban azt mondja, nem fogja hagyni, hogy bármi elterelje a koncentrációját. Ő maga „a harc az elemekkel, eszmékkel, társadalommal az egyénért, az értelemért, a szabadságért”.

Pénteken egy másik Viktor is megszólalt árvíz ügyben: „Kritikus napok jönnek. Felkészültünk!” – címmel akciófilmre hajazó videót forgattak arról, hogy Orbán Viktor miniszterelnök megtekintette Óbudánál a gátat az Országos Vízügyi Főigazgatóság szakembereivel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik