Élet-Stílus

Megyeri Csilla Schóbert Lara és Pap Dorci Sztárbox-meccséről: Kicsit elszégyelltem magam, én tavaly hogy bokszoltam hozzájuk képest

RTL
RTL
Az influenszer azt mondja, bokszedző párja a fejét fogta, amikor visszanézték a tavalyi mérkőzését Berki Mazsi ellen.

Megyeri Csilla és Molnár Zsolt augusztusban jelentették be, hogy közel 11 év után szakítottak egymással. Mint kiderült, az influenszernek azóta új párja lett, egy múlt héten adott interjújában pedig hangsúlyozta, hogy Molnárral békében váltak el és jó viszont ápolnak.

Megyeri ma a Reggeli vendégeként beszélt arról, hogy kezdetben Molnár kérésére nem kommunikálták azt, hogy külön utakra léptek, miután azonban egy Reddit-csoportban megjelent, hogy az influenszer egy másik férfival nyaral Olaszországban, úgy döntöttek, megosztják a szakításuk hírét.

Hát mondom, nagyon jó, akkor én most itt az olaszországi nyaralás közben írok egy posztot, és zokogva… tehát miközben nyaraltunk én sírva, a nyaralóban írtam a posztot. Szóval nem volt olyan kellemes, de mindegy, valamiért így kellett történnie.

Megyeri új párja egyébként Miller Dávid egyik Sztárbox-os edzője, Nicola Sarciá. Az influenszer az adásban tisztázta, hogy a pletykákkal ellentétben nem a tavalyi Sztárbox idején ismerkedett meg az edzővel, aki akkor még nem is volt köthető a műsorhoz.

Most valóban a Miller Dávidhoz köthető meg a Sztárboxhoz. Ugye az én tavalyi edzőm, az Urbán Feri és a Nicola együtt edzik a Miller Dávidot. Így ismertem meg a Nicolát, tehát valamilyen szinten igen, a boksznak köszönhetjük, hogy megismertük egymást, de nem tavaly történt, nem márciusban, hanem jóval később, nyár elején.

Ami a Sztárbox idei évadát illeti, Megyeri Csilla a műsorvezetők érdeklődésére elmondta, hogy követi a versenyt, a téma kapcsán pedig kiemelte, mennyire tetszett neki Pap Dorci és Schóbert Lara múlt heti meccse.

Nagyon-nagyon szépen bokszoltak. Tényleg le a kalappal, amilyen technikásak voltak, és ilyen jól fel tudtak készülni. Néztem is hogy ú.. kicsit elszégyelltem magam, hogy hú, én tavaly hogy bokszoltam hozzájuk képest. Nicola mondta is, hogy már nem emlékszik pontosan, nézzük csak vissza, és fogta a fejét, hogy te atyaúristen, mit csináltál?

– emlékezett vissza Megyeri, hozzátéve: mentségére szóljon, hogy azóta sokat fejlődött, ugyanis a tavalyi verseny óta heti rendszerességgel jár bokszolni.

Mint mondja, Dér Heni (az idei Sztárbox évad női könnyűsúly-mezőnyének egyik versenyzője) egyébként nemrég meginvitálta egy közös kesztyűzésre, azok után viszont, amiket mostanában olvas az énekesnőről, elgondolkodott azon, hogy talán inkább mégse vállalja az említett sparringot.

Kapcsolódó
Két pontozásos győzelem, egy technikai KO – képeken a Sztárbox második negyeddöntője
Vasárnap újabb mérkőzésekkel folytatódott a Sztárbox: a második negyeddöntőben elsőkként Papp Dorci és Schóbert Lara léptek ringbe a női pehelysúly-kategória versenyzőiként, őket követte férfi középsúlyban Szecsei Valter és Danny Blue, majd Németh Kristóf és Lmen Prala zárták a versenynapot a férfi nehézsúly-mezőny indulóiként. Galéria.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik