Kultúra

A Pink Floyd legfontosabb dalait hallhatjuk október elején a Várkert Bazárban

LFS PhotoArt / Keep Floyding
LFS PhotoArt / Keep Floyding

Az eredeti tervekhez képest három hetes csúszással, október 6-án hangzik majd el a Várkert Bazárban a Pink Floyd The Division Bell című albumának lényege, illetve a brit zenekar legfontosabb slágerei – írja az MTI.

A huszonöt évvel ezelőtt született Keep Floyding koncertjét a rossz időjárás miatt kell eltolni, hiszen sem szeptember 14-én, sem a kijelölt esőnapon nem tudják azt megtartani.

A világhírű Pink Floyd munkássága előtt tisztelgő magyar csapat az idén harmincéves The Division Bell című albumot állítja majd a középpontba az Into the Shining Sun címet viselő estén, ahol szokásukhoz híven a vizuális koncepció terén is igyekeznek majd tartani a lépést a nagy előddel.

A legismertebb koncertjét a még épülő budapesti négyes metróban adó zenekar alapítói közül ma is a csapat tagja Goldschmidt Gábor gitáros-énekes és Haáz Imre szaxofonos, mellettük pedig Tóth András (gitár), Segesdy Márton (billentyűs hangszerek, ének), Hajba László (dob), Balázs Bálint (basszusgitár, ének), Garda Zsuzsa, és Simon Edina (ének) áll majd színpadra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik