Élet-Stílus

Árpa Attila az esküvőjéről mesélt, fotón a menyasszony ruhája

rtl
rtl
Már a gyerekvállalás a prioritás előttük.

Szeptember elején mi is beszámoltunk arról, hogy Árpa Attila újra megnősült, elvette Czakó Alexandrát, akivel hosszú évek óta éltek se veled, se nélküled kapcsolatban. A Storynak most meséltek kapcsolatukról, sőt, esküvői fotókat is mutattak.

Igen, mindkettőnk részéről volt olyan időszak, amikor más kapcsolatban voltunk, de ilyenkor sem engedtük el egymás kezét teljesen. Sőt most már azt is elárulhatom, hogy amikor két évvel ezelőtt egy szakításunk véglegesnek tűnt, és elvállaltam A Nagy Ő-t, elég hamar szembesültem azzal, hogy ott én nem fogom megtalálni az igazit, így már a forgatás alatt újra beszélni kezdtünk.

– meséli a színész-producer.

A polgári esküvőjük kalandos volt: „Ott ültünk az anyakönyvezető előtt, amikor megkérdezték: miért egy német úriember, egy bizonyos Hans útlevelével szeretném magam igazolni? Mire kiderült, hogy a Keresztanyuban játszott ukrán bérgyilkos karakterem egyik kellékesek által gyártott útlevelét kaptam fel otthon.”

A gyerekvállalásról úgy beszélt Árpa:

Én egy nagyon házias pali vagyok: főzök, mosok, kertészkedem, macskát etetek. Szóval fel vagyok készülve egy babára is. És hát rajta is vagyunk az ügyön. Színtiszta matematika, hogy minél előbb szeretnénk összehozni, hiszen egy szülő legnagyobb vágya, hogy minél több mérföldkőig elkísérhesse a gyermekeit.

story

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik