Belföld

Decemberig még biztosan nyitva tart a Budai Központi Kézbesítő Posta

A sajtóban megjelent információkkal ellentétben, a Budai Központi Kézbesítő Posta továbbra is nyitva tart – közölte a Magyar Posta a honlapján.

A tájékoztatás szerint A lakosság a postai szolgáltatásokat (levél, csekk, csomagfeladás) változatlan módon igénybe tudja venni, továbbá az érkező levelek, csomagok, nyugdíjak és egyéb ellátások kézbesítésében sincs változás, azokat az ügyfelek a megszokott rendben továbbra is megkapják.

Szerdán írta meg az Economx, hogy bezárt a Városmajor utcai posta, azért hogy a Schmidt Mária és fia, Ungár Péter családjának tulajdonában lévő Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. (BIF) megkezdhesse az irodaépület felújítását és fejlesztését.

A Magyar Posta Zrt. ezzel szemben azt írja, hogy a Magyar Posta a letéti küldemények átvételét továbbra is változatlan helyszínen biztosítja. Hozzáteszik ugyanakkor, hogy postának helyt adó ingatlan bérleti szerződése 2024. decemberben lejár, a további elhelyezését illetően a bérbeadóval a tárgyalások folyamatban vannak, melynek eredményétől függetlenül a Magyar Posta Zrt. biztosítani fogja szolgáltatási kötelezettségeit az érintett kerületekben, a címzettekhez legközelebbi postán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik