Élet-Stílus

El akarták vontatni az autóját, így hát ellopta a vontatót, és letarolta vele az utcát – videó

A New York-i férfi rossz helyen parkolt, és nehezményezte, mikor el akarták szállítani az autóját az útból.

Természetesen senkinek sem esne jól azzal szembesülni, hogy éppen elvontatják az autóját, de egy amerikai férfi annyira igazságtalannak érezte a helyzetet, hogy dühében rátámadt a vontató sofőrjére, majd bepattant a járműbe, és végigtarolta vele az utcán parkoló autókat – amiről, pechjére, még videó is készült. Az ámokfutást elkövető embert egyelőre keresi a rendőrség, de a nyomozáshoz biztosan segítséget jelent az a felvétel, amit egy járókelő örökített meg az incidensről.

A férfi egy brooklyni raktárépület előtt parkolt a Chevrolet Silverado típusú járművével, és arra ért vissza a kocsijához, hogy az már egy vontatóautó hátulján várta, hogy odébb vigyék. A New York Post által is szemlézett videón látszik, amint a tulajdonos ettől annyira dühös lesz, hogy rátámad a vontató sofőrjére, majd egy rövid dulakodást követően beszáll a járműbe, és elhajt vele. A délelőtt fél 11 környékén végrehajtott manőver valószínűleg nem úgy sikerült, ahogyan azt a férfi tervezte, ugyanis amint elindult a lopott vontatóval, leszántotta egy előtte parkoló autó elejét, majd a vontatóra kötött pick-up kicsapódott ajtajával az 53. utca összes jobb szélén álló autójának is lezúzta az oldalát. Ezután kikanyarodott jobbra, a 3. sugárútra, ahol egy városi busznak is nekihajtott, majd, kiszállva az autóból, futva elmenekült.

A megrongálódott autók tulajdonosai remélik, hogy a férfit minél hamarabb előkeríti a rendőrség, ugyanis van, akinek a biztosítása sem fogja teljes mértékben fedezni az okozott kárt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

News 12 Brooklyn (@news12bk) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik