Szórakozás

Barnai Judit Curtisről: Örülök, hogy jobb emberré vált általam, de ez azért sokszor megterhelő

Ágota Csaba / RTL
Ágota Csaba / RTL
Pszichológus segítségét is igénybe vette.

Múlt hét óta jegyben jár Barnai Judit és Curtis, akik 2020 nyara óta alkotnak egy párt. A kosárlabdás menyasszony a Ki vagy te valójában? című podcastben mesélt a kapcsolatukról és lelki válságairól, amit a Bors szemlézett.

Nagyon sokszor voltak rossz időszakaim, amiről sokan nem tudnak. Csak azt látják, hogy mosolygok a képeken, olyan Instagram-sztorikat rakok ki, amiken boldog vagyok, de a háttérben sokszor ez nem így van. Nem fogok hazudni, nagyon szeretem őt, és örülök, hogy jobb emberré vált általam, de ez azért sokszor megterhelő. Nyilván az sem titok, hogy pszichológushoz járok, ahol próbáljuk megfejteni, hogy mit miért csinálok, és sok minden szerintem a sportolói múltamból jön. Számomra nincs olyan, hogy valami lehetetlen vagy nem sikerül. Ez a kapcsolatunk esetében is többször előjött már, hogy nem adhatom fel, nekem menni kell, és nem magamat helyezem előtérbe

– mondta el Barnai a műsorban.

A sportolónő arról is beszélt, hogy négy évvel ezelőtt egy újságcikk által került nyilvánosságra, hogy együtt vannak. Mint mondta, sokszor gondolkozik azon, mi lett volna, ha ez nem történik meg, ha nem „buknak le”.

Mert akkor talán meg lett volna az a lehetőségem, hogy eldöntsem, hogy szeretném ezt az egészet vagy sem, választhattam volna, hogy privátként kezeljük és senki nem tudja, hogy ki vagyok. De utána esélyem sem volt erre.

A történtek után Barnai sok kritikát kapott, ezért igyekezett nem olvasni a kommenteket, de akarva-akaratlanul szembetalálta magát velük. Elmondása szerint az egyesületének sem tetszett annyira a médiafelhajtás, ami miatt nem engedték edzeni. Akkor napokig nem mert kimenni az utcára és úgy érezte, nem tudja magát megvédeni.

Ha nyilatkoztam volna, szerintem az még rosszabb lett volna, mert olaj lett volna a tűzre, hogy én magyarázkodom. És bár azóta sokak számára kiderült az igazság, szerintem a mai napig vannak, akik azt hiszik, hogy én szedtem szét a családjukat. És nekem ezzel kell élnem már négy éve Ati párjaként és ezek is nyomasztanak

– fogalmazott Barnai Judit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik