Szórakozás

„Hónapok óta készül rá, naponta egy kilométert sétál a városban” – 80 éves nagypapája kíséri majd oltárhoz Sydney van den Boscht

TV2
TV2
Közelgő esküvőjéről mesélt az influenszer.

Heteken belül újra férjhez megy Sydney van den Bosch – az egykori szépségkirálynőt a nagypapája kíséri majd oltárhoz, édesapját ugyanis a múlt évben elveszítette.

Még most is könnybe lábad a szemem, ha arra gondolok, hogy a hamarosan nyolcvanéves nagypapám még van olyan fitt, hogy könnyedén megoldja ezt. Nagyon büszke vagyok arra, hogy ő ad majd át Beninek. Hónapok óta készül rá, naponta egy kilométert sétál a városban, hogy jó erőben legyen

osztotta meg a Blikkel a Szerencsekerék háziasszonya, aki biztos abban, hogy élete egyik legboldogabb napja vár rá az esküvőjén, de tisztában van azzal, hogy lesznek nehéz pillanatai is, hiszen édesapja már nem lehet vele.

Mint mondja, édesapja halála után amennyire csak lehet, a nagypapája vette át az életében az apaszerepet.

Nekem a nagyszüleimmel mindig is szoros volt a kapcsolatom, még 18 évesen is jártam velük nyaralni, most már én viszem őket. Rengeteg időt töltünk együtt, és alig várom, hogy megajándékozzam őket egy dédunokával. Mivel még mind a ketten fittek és fiatalosak, biztos vagyok benne, hogy a baba körül is számíthatok majd rájuk, ha elérkezik az ideje.

A nagy napra eddig nem sok idejük jutott készülni, az egykori szépségkirálynő ugyanis nehéz időszakon van túl: júliusban újabb egészségi problémája akadt, ami miatt ismét műtéten esett át, a felépülése pedig három hónapot vett igénybe.

Nem volt könnyű időszak, de a családom és Beni mindenen átsegített. Szeretnénk magunk mögött hagyni ezt az időszakot, és az esküvővel új fejezetet nyitni az életünkben. A történtek miatt nem sok időnk volt, de van egy esküvőszervező barátnőm, aki segít, és szerencsére a legprofibb szakemberekkel működünk együtt. Egyébként is notórius késő vagyok…

Az influenszernek három ruhája is lesz a nagy napon: egy habos-babos, hosszú uszállyal, egy szűk fazonú alakkövető és menyecskeruhaként egy rövid, extravagáns darab, amiben bulizhat.

Mind a hármat tervezik rám. Mivel az egészségi problémám után három hónapig tartott a talpra állás, és nem tudtam felemelni a karomat, voltak fájdalmaim, csak nemrégiben tudtuk elkezdeni a próbákat.

Az interjú során Sydney van den Bosch azt is elárulta, hogy Kaszás Benjaminnal csak egy hajszál választotta el őket attól, hogy Las Vegasba szervezzék az esküvőjüket, de végül mindketten belátták, hogy inkább a szeretteik előtt szeretnének örök hűséget fogadni egymásnak.

Az viszont nem kizárt, hogy akár a tizedik évfordulónkon ott, vagy valamelyik tengerparton erősítjük meg a fogadalmunkat. Amióta megismertem Benit, úgy érzem, mintha a felesége lennék, így ez csupán formalitás lesz. A kapcsolatunk első napján megbeszéltük, hogy minden lehetséges módon összekötjük az életünket, s már akkor sem volt kérdés, hogy szeretnénk férj és feleségként élni.

Kapcsolódó
Sydney van den Boscht újra megműtötték
Két és fél évvel ezelőtt dupla masztektómián esett át, ám most ismét operálni kellett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik