Szórakozás

Schóbert Lara a ránehezedő nyomásról: Soha nem engedhettem meg magamnak, hogy elhízzak vagy lustálkodjak

Hargitay Olivér / RTL
Hargitay Olivér / RTL
Elárulta, milyen volt egy fitneszházaspár árnyékában felnőni.

Schóbert Lara a Sztárbox bajnoki övére hajt, erről az elmúlt hetekben többször, több helyen beszélt. Híres szülők gyerekeként (Rubint Réka és Schobert Norbert lánya, ha valaki nem tudná) extra nyomás helyezedik rá, erről a Storynak nyilatkozott.

A szüleim Magyarország ikonjai abban, amit csinálnak, így rám is sokkal nagyobb nyomás, elvárás nehezedik. Például soha nem engedhettem meg magamnak, hogy elhízzak vagy lustálkodjak. Igaz, egyik sem fenyeget, mert mindig is ügyeltem a külsőmre, és nagy hangsúlyt fektettem az egészséges táplálkozásra, a rendszeres mozgásra. Egyébként is rendkívül kritikus vagyok önmagammal szemben. Mindig a maximumra, sőt annál is többre törekszem. Nem elégszem meg a félmegoldásokkal. Ebben mindkét szülőmre hasonlítok, hisz anya és apa sem ismer lehetetlent

– árulta el Schóbert Lara, hozzátéve: híres felmenői miatt nem érte komolyabb atrocitás, ám mindig érzékelte, hogy nagyobb figyelem irányul rá, mint környezetére.

Ez sosem zavart, sőt minél nagyobb a nyomás rajtam, annál motiváltabb vagyok. Ilyen tekintetben abszolút apára ütöttem, ő is, én is terhelés alatt teljesítünk a legjobban. Ami pedig az anyai örökséget illeti: minden nehézségből felállok, és addig megyek, míg bele nem pusztulok. Ez a szívósság részben jó, másrészt előbb-utóbb kiégéshez vezethet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik