Szórakozás

Majka: Én egy szorongó csávó vagyok, a világ eseményein is szorongok

Fábián Bori / Viasat3
Fábián Bori / Viasat3
A fiaiért is nagyon aggódik.

Majka volt a hétfői Adom a napom vendége. A nap folyamán mesélt legnagyobb félelmeiről, amelyekre Geszti Péter az esti beszélgetésük során is rákérdezett. A rapper ekkor megerősítette, hogy a gyerekeiért aggódik a leginkább, hozzátéve, ő „extrán éli meg ezeket a dolgokat”.

Én amúgy is egy ilyen szorongó csávó vagyok, abból a szempontból, hogy én a világ eseményein is szorongok, amik történnek. Akár az orosz-ukrán konfliktuson, akár azon, hogy mi lesz, hogy ha Trump lesz az Amerikai Egyesült Államok elnöke, és tényleg ki akarja léptetni a NATO-ból az Egyesült Államokat, azon, hogy mi történik Izraelben, Gázában…

– mondta el Majka, majd, Geszti felvetésére, megerősítette, a klímaválság is szorongással tölti el.

Én mindig azt mondom, hogy ha abból tré van, amitől én félek, akkor vége a világnak, azt nehéz helyrehozni.

Arra a kérdésre, hogy ő mit tesz azért, hogy a gyerekeinek a lehető legjobb életkörülményeket teremtse meg, a rapper így felelt:

Azon kívül, hogy van tartalékom, mindenféle pénznemben, az, hogy befektetek akár órába is pénzt, ami tudom, hogy értékállóbb, mert a 20–25 százalékos inflációval megkeresett pénzedet jövőre elkölteni sem tudod már… Ezeket a dolgokat megteszem, ezeken kívül, ha többet tennék, az már sok lenne, akkor tényleg nagyon szoronganék. Az már kicsit paranoid is lenne, szerintem.

Majka, továbbá, elárulta, magára is igyekszik odafigyelni, mentális és fizikai értelemben is, de sokszor előfordul, hogy túlhajtja magát.

Azon felül, hogy én heti négyszer-ötször edzek és minőségi ételeket próbálok bevinni magamba, nem tudok mit csinálni. Spiri nem akarok lenni, aki a Merkúr állásától függően eszik.

Az Adom a napom keddi vendége Radics Gigi, a streamet az nlc.hu-n lehet követni.

Kapcsolódó
Majka a fiairól: Nagy félelmem, hogy fiatalon elviszi őket a hév, és egy hülye nőnek csinálnak gyereket
Lányos apaként meg amiatt aggódna, „nehogy egy hülye csávó csináljon neki gyereket”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik