Szórakozás

Ázsia Expressz: „Maradjál kussban, jó? Neked fingod sincs” – förmedt rá Dietz Gusztáv a feleségére

Laky Zsuzsi az esettel kapcsolatban úgy fogalmazott: valahol várható volt, de nem pont az említett napra várta férje kitörését.

Az Ázsia Expressz legutóbbi adásában oldalkocsis kerékpárral is közlekedniük kellett a versenyzőknek, amit az egyikük hajtott és kormányzott, míg a másikuk navigált. Dietz Gusztáv és Laky Zsuzsi nehezen találtak rá a járművükre, utána pedig az okozott nekik problémát, hogy nem tudták, merre kellene továbbhaladniuk.

Noha Laky Zsuzsi próbált segíteni a férjének abban, merre vezesse a járművet, utóbbi erre egyáltalán nem volt nyitott, többször is ráförmedt a szépségkirálynőre.

Nem aludtam három napja, baszd meg, nem ettem ma még semmit, és itt tekerek, mint a güzü, 38 fokban, baszd meg! Nehogy azt hidd, hogy ez nekem annyira kell

– mondta feleségének, sűrű káromkodások közepette, az egykori ketrecharcos, majd, amikor Laky azt javasolta neki, kanyarodjon balra, újra ráförmedt:

Maradjál kussban, jó? Neked fingod sincs.

Laky Zsuzsi később, az esettel kapcsolatban, úgy fogalmazott, „a hasonló helyzeteket úgy tudja kezelni, hogy nem veszi magára férje szavait, ilyenkor tudja, hogy hagyni kell, nem kell hozzászólni, majd kidühöngi magát”.

Én ismerem Gusztit, ugye 16 éve együtt vagyunk. Már reggel láttam rajta, hogy így hergeli föl magát, és éjszaka is mászkált össze-vissza. Valahol várható volt, csak nem pont a mai napra vártam ezt a kitörését

mondta a kamerának.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik