Szórakozás

Skorpió csípte ágyékon egy luxusszállodában, tönkrement a szexuális élete

Mitch Diamond / Getty Images
476699231
Mitch Diamond / Getty Images
476699231
Egy házaspár egy Las Vegas-i luxushotelben szállt meg 2023 decemberében. A férfi arra ébredt, hogy egy skorpió többször is megcsípte az ágyékát és a kezét.

Beperelte a Venetian Resort Las Vegast a 62 éves Michael Farchi, aki azt állítja, egy skorpió többször is megcsípte, amikor a hotelben tartózkodott – írja a 8 News Now című hírportál.

A kaliforniai Farchi és a felesége, Batia a karácsonyi ünnepeket töltötték a Venetian Palazzo Tower nevű szállodájában, 2023 decemberében. A férfi egyszer arra ébredt, hogy éles fájdalom hasít a nemi szervébe. Nem sokkal később további csípéseket érzett a kezén és az ágyékán.

A csípéseket egy skorpió okozta. Farchi lefényképezte az ízeltlábút, miközben az még mindig az alsónadrágján mászott. A férfi jelentette az esetet a személyzetnek, de azt mondja, nem vették komolyan, többen kinevették és azzal gúnyolódtak, hogy az ágyékukat fogva fájdalmas arcot vágtak.

Michael Farchi kórházba ment, ahol megállapították, hogy skorpió csípte meg, ami erekciós diszfunkciót váltott ki nála.

Farchi azt mondja, az incidens kihatott a munkájára, a magánéletére, a szexuális életét pedig tönkretette, ezért beperelte a szálloda üzemeltetőjét. A Venetian Resort egyelőre nem kommentálta az ügyet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik