Szórakozás

Ördög Nóra az új Ázsia Expresszről: Volt szállás, ahol a zuhanyzóban a vécére esett a víz, dohos, büdös, penészes és csótányos volt

tv2
tv2
Megrendítette, mekkora szegénység van arrafelé.

Ördög Nóra interjút adott a Blikknek, melyben egyebek közt mesélt az Ázsia Expressz hamarosan elstartoló 4. évadáról. Az új évad a Fülöp-szigetek és Tajvan környékén forgott, erről azt mondja a műsorvezető, óriási szegénységet tapasztalt.

Manilában különösen sokkoló volt. Éjszakára megtelnek az utcák, szinte minden ház előtt alszik egy család, akár csecsemőkkel, kisgyerekekkel, nyomasztó érzés sétálni közöttük, annak ellenére is, hogy közben végtelenül kedvesek.

A stábszállásokról így beszélt:

Az utolsó Fülöp-szigeteki szakasz olyan környéken forgott, ahol nem a spórolás miatt nem foglaltak jobb minőségű szállást, hanem mert egyszerűen nincs. Nem volt meleg víz, a zuhanyzóban a vécére esett a víz, dohos volt, büdös, penészes és csótányos. De inkább arra emlékezünk, hogy milyen jót beszélgettünk éjszaka a szálloda, illetve dehogy szálloda, inkább szálláshely előtt a lépcsőn üldögélve a stábtagokkal.

Arról, hogy valami megrémítette-e igazán a forgatáson, azt mondta, hogy a földrengés igen, de akkor is a helyiekre figyelt. Ugyanis, ha ők menekültek volna, ők is ugyanígy tesznek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik