Szórakozás

Emma Roberts: Az álmom, hogy eljátsszam Britney Spearst a róla készülő filmben

John Nacion / Variety / Getty Images
John Nacion / Variety / Getty Images
Amilyen filmekben látjuk mostanság, megértjük az álmodozást.

Augusztusban szerezte meg a Universal Pictures Britney Spears A bennem lévő nő című könyvének jogait, azaz, mostantól filmet is készíthetnek abból. A dolog ott tart, hogy már rendezőt is kapott a projekt a leginkább koncertfilmeket dirigáló Jon M. Chu személyében.

Arról még egy szó sem esett, hogy ki kapná a főszerepet, de gyaníthatóan zajlanak a castingok. Talán emiatt nyilatkozott hangosabban az ügyről Emma Roberts, aki mostanában harmadvonalas, streamingre érkező vígjátékokkal váltja pénzre tehetségét.

Az álmom, hogy Britney Spearst eljátszhassam. Ez egy pletyka, de remélem, valóra válik. Úgy értem, emlékszem, bezárkóztam a szobámba, és hallgattam a 2003-as albumát, az In the Zone-t, és úgy voltam vele, addig ki sem jövök onnan, míg nem tudok minden dalszöveget fejből.

Roberts továbbá azt is hozzátette: Spears dalait énekli 3 éves fiának, Rhodesnak is, mikor fürdenek.

Kapcsolódó
„A Spearseknek a vérükben van a tragédia” – Britney élettörténete könyvért kiáltott, de kár volt az ő kezébe adni a tollat
Britney Spears lehetőséget kapott arra, hogy könyvet írjon eddigi 41 évéről, egyúttal elmondja a saját verzióját arról, mi történt vele az utóbbi néhány zűrzavaros évben. A magyarázatával nincs baj, a hiba a mesélés formájában keresendő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik