Nagyvilág

Kétezer kilométeren át üldöztek az amerikai rendőrök egy 660 lóerős Ferrarit, de mindig meglógott

FACEBOOK
FACEBOOK

Rhode Islandtől egészen Floridáig üldöztek az amerikai rendőrök egy Ferrari 488 Spidert, amit két fiatal férfi lopott el. Menekülésük során a tolvajok kihoztak mindent a 660 lóerős 3,9 literes motorból. A történet végén azonban a hatóságok kerültek ki győztesen.

A tettesek a kék színű Ferrarival többször is sikeresen meglógtak a rendőrök elől – volt, hogy több, mint 200 km/órával mérték be őket – írja a Road and Truck cikke alapján a Blikk.

A tolvajok augusztus 24-én hajnali 3-kor törtek be egy Rhode Island-i házba, és a tulajtól a Ferrari és egy Corvette kulcsait követelték. Végül a Ferrarit vitték el, és azzal menekültek a fél országon keresztül.

A lopott autót üldözni kezdte a rendőrség, de a feltűnő sportkocsit nem sikerült elfogni. A csaknem 90 millió forint értékű sportautót a Rhode Island-i, majd a New York-i és a floridai hatóságok is üldözték. Utóbbiak már helikoptert is bevetettek. Az autót végül megtalálták, igaz körülbelül 2000 kilométerrel arrébb – írja a cranstoni rendőrség.

A rendőrök végül egy ponyva alá rejtve találták meg a Ferrarit. A két fiatal gyanúsítottat, egy 18, és egy 20 éves férfit őrizetbe vették.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik