Kultúra

Eszetekbe ne jusson használni a zenémet, fasiszták! – üzente Jack White Trump kampánycsapatának

KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Jack White jogi lépésekkel fenyegette meg Donald Trump kampánycsapatát, miután Margo Martin, a Trump-kampány kommunikációs igazgatóhelyettese megosztott egy videót, amelyen Trump látható, amint elindul és felszáll egy repülőgépre, hogy Michiganben és Wisconsinban gyűléseket tartson. A mostanra törölt videóban, amelyet Martin az X-en (korábban Twitter) osztott meg, a White Stripes Seven Nation Army című száma hangzott el, ami kiváltotta White reakcióját.

„Eszetekbe se jusson használni a zenémet, fasiszták!” – írta White az Instagramon Martin posztjával együtt megosztott nyilatkozatában. „Jön is a kereset az ügyvédeimtől emiatt (az 5 ezer másik mellé). Legyen szép napod a munkában Margo Martin”.

White így folytatta:

És ha már itt vagyok, duplán baszódj meg DonOLD, amiért megsértetted nemzetünk veteránjait Arlingtonban, te szemétláda. Emiatt kapásból el kéne veszítened minden katonacsalád szavazatát, ha még egyáltalán van bárminek is értelme.

White olyan zenészekhez csatlakozik, mint az ABBA, a Foo Fighters és Celine Dion, akik nyilvánosan tiltakoztak az ellen, hogy zenéjüket Trumphoz kapcsolják, írja a Deadline.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik