Élet-Stílus

Ifj. Schobert Norbert a katonai kiképzéséről: olyan tisztelettudó és befogadó mindenki, hogy már majdnem kellemetlenül éreztem magamat

TV2
TV2
Édesanyjának, Rubint Rékának már az első nap után azt mondta, hogy sok barátot szerzett.

Ifj. Schobert Norbert katonai kiképzése a napokban kezdődött meg, erről az Instagram-oldalára is posztolt. Tapasztalatairól ma a Mokkában mesélt, ahová édesanyja, Rubin Réka, illetve Havasi Gergő, tartalékos szakaszvezető is elkísérte.

Rettentően izgalmas volt, és nagyon büszkén viseltem az egyenruhámat. Meg is lepődtem egyébként a többi katonatársammal, mert olyan szinten tisztelettudóak, annyira befogadó mindenki és annyira nem hagyják hátra a társukat, hogy már majdnem kellemetlenül éreztem magamat

– fogalmazott Schobert Norbi idősebbik fia, aki szeretné tudni, mit fog belőle kihozni, illetve mit ad majd neki a katonaság. Mint mondja, azzal, hogy jelentkezett a honvédségbe, példát is szeretne mutatni, illetve segíteni kíván az országában, amiben csak tud.

Rubint Réka az adásban elárulta, hogy amikor fia az első nap után hazatért a kiképzéséről, arról számolt be neki, hogy sok barátot szerzett és jól érezte magát, ami örömmel töltötte el a fitneszedzőt, aki tartott attól, hogy mennyire lesz idegen a gyereke számára a katonás rend.

Ifj. Schobert Norbert a műsorvezetők érdeklődésére elmondta, hogy katonai hivatáson még nem gondolkodott, hangsúlyozta viszont, hogyha, például, árvíz lenne vagy határvédelemre lenne szükség, ő biztosan ott lesz, hogy segítsen.

A témával kapcsolatban Schobert korábban a 24.hu-nak is nyilatkozott.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik