Belföld

Kisiklott egy InterCity a Keleti pályaudvar közelében

Jelentős késések, vonatkimaradások várhatók.

Vasárnap este a Kolozsvár felől Budapestre tartó Claudiopolis InterCity (IC 74) kisiklott a Keleti pályaudvar közelében, akadályozva a főpályaudvar forgalmát. A baleset miatt a Keleti pályaudvart érintő vasútvonalakon korlátozásokra, jelentős késésekre, vonatkimaradásokra kell számítani

– írta honlapján vasárnap este a Mávinform, hozzátéve, hogy az elővárosi és távolsági vonatok is más budapesti állomásokról indulnak vissza.

  • A Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon közlekedő vonatok csak Kőbánya felsőig közlekednek.
  • A Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba vonali szerelvények Rákosig járnak.
  • A Budapest-Pécs és a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonal Keleti pályaudvarra közlekedő vonatai Budapest-Kelenföld állomásról fordulnak vissza.
  • A Bécsből – Debrecenen, Záhonyon át – Csapra (Chop) közlekedő Hortobágy EuroCity (EC 149) nem érinti a Keleti pályaudvart. Budapest-Kelenföld állomástól kerülő útirányon át – Kőbánya-Kispest, Cegléd, Szolnok érintésével – várhatóan jelentős, 90-120 perces késéssel  közlekedik.
  • A Keleti pályaudvarról 21:40-kor Győrbe induló G10-es vonat (9318) Kelenföldtől közlekedik.

Hozzátették, a vasúti jegyek érvényesek az M2-es metrón a Keleti és a Déli pályaudvar között, az M4-es metró teljes vonalán, a 37A villamoson, a 161-es és 168E buszon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik