Élet-Stílus

Addig nem hagy fel a plasztikai műtétekkel a brit nő, míg nem néz ki úgy, mint Kim Kardashian

Ettől függetlenül „egészségőrültnek” tartja magát.

Újra és újra előkerül a téma, hogy sok szépülni vágyó nő Törökországba utazik az olcsón meghirdetett plasztikai műtétek reményében, azonban a komoly egészségügyi károsodásokkal és nem egyszer halállal járó beavatkozások miatt az Egyesült Királyságban régóta kampányolnak a jelenség ellen. 2019 óta legalább 28 brit vesztette életét törökországi gyógyturisztikai utak következtében a Daily Mail cikke szerint, melyekből hét az elmúlt egy évben történt, valamint a brit kormány több millió fontot költött már arra, hogy a gyengén szabályozott közel-keleti országban elrontott beavatkozásokat helyrehozzák. Az ilyen esetekből nemrég egy toplistát állítottunk össze, most pedig itt egy újabb példa, hogy ezek az adatok és a mögöttük meghúzódó történetek sokak számára még mindig nem elég riasztóak.

A közösségi média és a társadalom nyomása csak a megjelenésről szól. A legjobban kell kinézned,  jól kell érezned magadat. Szomorú, hogy ez így van, de a társadalom már csak ilyen

– teszi a megállapítást Chloe Saxon, aki az elmúlt tizenkét évben sok ezer fontot hagyott ott plasztikai sebészeteken azért, hogy javítson az alakján.

A 36 éves nőt eleinte Kendall Jenner és Bella Hadid ihlette meg; először 2012-ben utazott Törökországba, hogy elvégezzenek rajta egy orrplasztikai műtétet. Ez azonban nem úgy sikerült, ahogyan szerette volna, ezért számos további beavatkozáson esett át, pusztán azért, hogy korrigálják az eredeti hibát.

Sok orvos azt mondta, hogy meg tudják javítani, de mégsem tudták. Találtam egy Dr. Balikci nevű sebészt Isztambulban, és ő adta nekem az álomorromat. Ha meg tudsz javítani valamit, amivel nem vagy elégedett, tedd meg, és ne hallgass mások véleményére. Ha hallgattam volna arra, amit mások mondtak, nem csináltam volna semmit

– meséli Saxon.

A Manchesterben élő nő mára leginkább Kim Kardashianra szeretne hasonlítani, és az odáig vezető úton már meglépte a mellnagyobbítás, brazil fenékemelés, valamint az arc- és ajakfeltöltés lépcsőfokait, legutóbb a hasába kapott egy igen fájdalmas injekciót, de további arc- és mellplasztikai műtéteken kíván részt venni, hogy elégedett legyen a külsejével. A brit influenszer szerint azok, akik gyűlölködnek, valószínűleg csak irigyek rá. Úgy véli, a szépségért meg kell szenvedni – miközben „egészségőrültnek” nevezi magát, és állítja, hogy a naponta bevett táplálékkiegészítők sokaságával alig akadhat valaki, aki nála jobban figyel az egészségére.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chloe Saxon (@chloesaxon)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik