Élet-Stílus

Ez volt az utolsó nyilvános fotó Alain Delonról

J. Cuinieres / Roger Viollet / Getty Images
J. Cuinieres / Roger Viollet / Getty Images
Visszavonultan élt douchy-i kastélyában.

88 éves korában meghalt Alain Delon, a francia és európai filmművészet jeles alakja.

Delon egy ideje már betegeskedett, idén január végén a színészt gondnokság alá helyezték, mivel aggódtak az egészségi állapota és jólléte miatt, miközben gyermekei az egészségügyi és életkörülményei miatt civakodtak. A jogi védelmet elrendelő határozat nem befolyásolta Delon mindennapi életét, de megakadályozta, hogy eladjon jelentős vagyontárgyakat, és egy harmadik fél képviselője segíti majd a színészt a megfelelő orvosi kezelés és orvosok kiválasztásában.

A legutolsó nyilvános fotó 2021-ben készült róla, mikor fiával, Anthony Delonnal részt vettek Jean-Paul Belmondo temetésén Párizsban. Delon és Belmondo volt a korszak két legendás francia sztárja.

Laurent Viteur / Getty Images
Laurent Viteur / Getty Images

Életéről készült képgalériánk alább látható:

Kapcsolódó
Az elfelejthetetlen francia, aki új férfiideált is teremtett – Alain Delon élete képeken
Alain Delon a 20. század megkerülhetetlen filmsztárja volt: fontos hatása volt az európai filmművészetre, a mindig lesben álló bulvársajtót több évtizeden keresztül ellátta címlapokkal, s jelentős szerepe volt a mindenkori férfikép változására is. Felejthetetlen alakítások, egy nagyon kék szempár, nagy lánggal égő szerelmek és a Hollywoodba betörés örök vágya. Galéria.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik