Élet-Stílus

„Már tudom mi az, ÉLNI. Csupa nagybetűvel” – harmadik tünetmentes születésnapját ünnepelte Fresh Andi

24.hu
24.hu
2021-ben diagnosztizáltak nála mellrákot.

Villányi Andreánál, azaz Fresh Andinál több mint három évvel ezelőtt diagnosztizáltak mellrákot. Betegségéből sikeresen felgyógyult, 16 kemoterápiás kezelésen esett át. Az énekesnő nemrég ünnepelte a harmadik tünetmentes születésnapját, melynek apropóján a Borsnak adott interjút.

Eszembe jut, megemlékezem róla, de kizártam a betegséget az életemből… Persze nem lehet teljesen, de nem erről szólnak a hétköznapjaim

– osztotta meg a lappal Villányi, hozzátéve: úgy véli, tulajdonképpen sokat köszönhet a vele történt eseményeknek.

Ma már egészen máshol vannak a prioritások, most már tudom mi az, ÉLNI. Csupa nagybetűvel. Vidéken élünk a férjemmel, imádok füvet kaszálni, és van egy dömperem is, amivel a földmunkáknál segédkezem. Imádom minden pillanatát! A természetközeli élet maga a terápia, minden negyven feletti embernek receptre írnám föl. A szabadidőnkben bográcsozunk a Duna-parton a falubéli barátainkkal, munka után csupa koszos munkásruhában ülünk le ebédelni. Már eszembe sem jutna az Instagramra kitenni egy szerkesztett ételfotót például… az a világ már nagyon messze áll tőlem.

Mint mondja, a színpadi lét most is ugyanolyan örömmel tölti el, mint a kezdetekben. Noha fizikailag fárasztja, úgy fogalmaz: a bulik után a világból ki tudna szaladni, olyan boldogságot érez.

Kezelőorvosa eleinte háromhavonta, mostanra viszont már csak félévente ellenőrzi az énekesnő állapotát, legközelebb októberben lesz kontrollja.

Ez is mutatja, hogy egyre kevesebbet kell a múltra koncentrálnom. A fejemben egyébként ebben a pillanatban az a gondolat kering, hogy holnap Püspökladányba indulunk a szüleimmel kempingezni, és az, hogy imádok mindent a világon, nevetek egész nap és jól érzem magam.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik