Élet-Stílus

Krausz Gábor és Mikes Anna is 6-6 kilót fogyott az Ázsia Expressz forgatása alatt

TV2
TV2
A séf úgy fogalmaz: „a Fülöp-szigetek nem a gasztronómia fellegvára”.

Ősszel indul az Ázsia Expressz új évada, melyben Krausz Gábor és Mikes Anna is versenyeznek. A kalandreality idén a Fülöp-szigeteken és Tajvanon forgott, mellyel kapcsolatban most a Borssal beszélgetett a pár: mind kiderült, a Fülöp-szigeteki gasztronómiával igencsak hadilábon álltak.

Azt azért tudni kell, hogy a Fülöp-szigetek nem a gasztronómia fellegvára. Sajnos ezt tapasztaltuk is, Nórinak köszönhetően… Olyanokat talált ki, hogy együnk majomagyvelőt, meg kígyóvért… Megmondom őszintén, én már az elején mondtam Annának, hogy jobb, ha megkíméljük magukat, és inkább gyorséttermekbe megyünk kuncsorogni majd. Hát, ki fog derülni, hogy ebből mi sikerült

osztotta meg a lappal a séf, mire a táncos hozzátette: párjával mindketten 6-6 kilóval könnyebben tértek haza a forgatásról.

A téma kapcsán Mikes Anna elárulta, hogy ő egyébként félelmek nélkül vágott neki a versenynek, ellentétben a séffel, aki felkészült a lehető legrosszabb eshetőségekre is.

Nekem voltak félelmeim. A rovaroktól, a kígyóktól, a vad kutyáktól, a szálláskereséstől, a stoppolástól és a mindenféle megalázó helyzetektől. Be is bizonyosodott, hogy ezek a félelmeim nem voltak alaptalanok, mert szinte minden megtörtént, amitől féltem. Sokszor kerültünk számomra olyan helyzetbe, ami megalázó volt, de legalább túléltük, és egyébként nagyon jól is éreztük magunkat

– mondta Krausz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik