Kultúra

Ryan Reynolds és Blake Lively évtizedek óta az első házaspár, akik filmjeikkel egyszerre kerültek a sikerlisták élére

Cindy Ord / Getty Images via AFP
Cindy Ord / Getty Images via AFP

Érdekes mozis rekordot döntött meg a legutóbbi hétvégén Blake Lively és Ryan Reynolds: 34 éve ők az első házaspár, akinek párhuzamosan debütáló filmjei egyszerre kerültek a sikerlisták élére.

Az év legjobb rajtja után stabilan tartja magát a bevételi listák első helyén a Deadpool és Rozsomák Reynolds és Hugh Jackman főszereplésével, a második helyre pedig befutott a Velünk véget ér című romantikus dráma, amiben Lively játssza a főszerepet. A színész pár 2012-ben házasodott össze, és immár négy gyermeküket nevelik együtt (nemrég egyébként nálunk is megfordultak családostul).

A különös mozis rekordot a Lively-Reynolds házaspár előtt utoljára 1990-ben, vagyis majd’ három és fél évtizede tudta magáénak Demi Moore és Bruce Willis: az akkor még boldog házasságban élő színész páros ekkor főszerepelt két szintén párhuzamosan futó, kasszasiker filmben. Az akkori két rekorder film műfaját tekintve is hasonlított a mostani párosra: Willis a Drágán add az életed folytatásában, a Még drágább az életed című akciófilmben szerepelt, míg Moore a 90-es évek egyik legnagyobb romantikus sikerfilmjében, a Ghostban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik