Szórakozás

Puzsér Róbert: Az az ostobaság terjeng, hogy Délkelet-Ázsiába költöztem

bielik istván és marjai jános
bielik istván és marjai jános
Pedig nem, és Majkának is elmagyarázta, miért volt kár bedőlni ennek.

A Media1 írt arról a minap, hogy Puzsér Róbert hosszabb időre visszavonul, mert kiégettnek érzi magát, sőt, a lap információi szerint a kritikus „a következő időszakban egy időre külföldre, Ázsiába költözik, ott igyekszik majd feltöltődni”. Majka erre reagált közösségi oldalán:

Gyerünk, Robi! Pihend ki azt a sok munkát! Eat less, more exercise. A sport rendet tesz a testben és a fejben is. És Ázsiában ne basztass senkit. Azok karatéznak. Várunk haza

– fogalmazott a rapper-műsorvezető, hozzátéve, nem akarja kinevetni Puzsért, hisz ő is tisztában van azzal, mit jelent kiégni.

Remélem, a mi drága Robinknál hasonló hatása lesz. Ha egyszer az agyát nem arra használja, hogy másokkal genyózzon, akkor talán még olyan dolgokat is fog csinálni , amire emlékeznek.

Puzsér is megosztotta gondolatait az ügyről, elmondva, nem költözött sehová.

„Az az ostobaság terjeng a hazai nyilvánosságban, hogy Délkelet-Ázsiába költöztem, és a közszereplést végző jóakaróim nem kisebb kultúrbűnözővel az élen, mint Majka papa, csont nélkül beszopták ezt. Sejtelmem nincs, miként kapott szárnyra ez a dezinformáció, de csekély ésszel is belátható, hogy nyáron a trópusokon elviselhetetlen az időjárás. Nem értem, miért számít ez, de nem hagytam el Európát, a következő hónapokban pedig időről időre hazalátogatok majd.

Puzsért azt is írta, jelenleg hosszabb szünetre van szüksége „a kegyelmi botrányban és a Tisza áradásában tetőző elmúlt két évad rendkívüli energiáimat emésztette el”.

A 2025-ös évtől megújult erővel visszatérek, és bizonyos hangsúlyok módosításával, de a régi elvek mentén folytatom a megkezdett munkát, mert a rossz pénisz nem vész el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik