Élet-Stílus

Falusi Mariann a társkeresésről: A remény rabja vagyok, mindig a következőt várom

Gyűjtemény: Keleti Éva / MTVA
Gyűjtemény: Keleti Éva / MTVA
Azt mondja, mindig is magányos volt, noha volt több hosszabb kapcsolata is.

Mint múlt héten kiderült, Ábel Anita önálló műsorral csatlakozik a Palikék Világa YouTube-csatorna stábjához. Az Egy ritmusban első epizódja szombaton jelent meg, ebben a társkeresés volt a téma, több generáció bevonásával: a húszasokat Keller Adél influenszer, a harmincasokat az énekesnő Lola, míg a 65+-os korosztályt Falusi Mariann, a Pa-Dö-Dő együttes tagja képviselte.

Falusi az adásban egyebek mellett arról is beszélt, hogy ő szinte egész életében egyedülálló volt.

Egy papagáj, kettő teknős, és egy kutya. Teljes mértékig magányos vagyok, mint ahogy mindig is voltam. Mindig voltak kapcsolataim, 3-7 év közötti időket éltünk meg. A három, ami az első kör, a hét, aki kicsit tovább bírja, de most nincs senki. Én a remény rabja vagyok, mert mindig a következőt várom. Ez tök jó, mert mindig lehetőséget ad arra, hogy az emberben legyen lendület

idézi a Blikk az énekesnőt, aki hozzátette:

Nem úgy vagyok magányos. Egyedül vagyok, most éppen ez a jelenlegi státuszom.

Falusi Mariann azt mondta, szerinte ugyanannyira nehéz hatvan felett társat találni, mint más életkorban.

A beszélgetés hiányzik mindenkinek, az itt a nagy a baj, hogy személyes kapcsolatok nincsenek. Ha több személyes kapcsolat lenne, akkor esetleg több lehetőség lenne a megtalálására annak, aki jobban érdekel.

Mint elárulta, az online társkereséstől sem zárkózik el, de eddig nem járt sikerrel.

„Kettő emberrel találkoztam. Annyira utálom, hogy csináljunk magunkról egy csodaszép képet és nevezzük el magunkat Josephine-nek. Én Falusi Mariann képpel, névvel, színes hajjal feltettem magam. Rögtön találkoztam egy emberrel, aki azt mondta, hogy az unokáinak kért autogramot, és nem hitte el, hogy én vagyok. Aztán jött egy férfi, szürke zoknival és barna szandállal, és ott adtam fel” – mesélte Falusi Mariann.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik