Élet-Stílus

Beszólt a bírónak, több mint egy év börtön lett a vége

Yellow Dog Productions / Getty Images
Yellow Dog Productions / Getty Images

Több mint egy év börtönbüntetést ért, hogy egy amerikai vádlott különféle szidalmakat zúdított a bíróra tárgyalása során – írja a Metro. Darrell Jarrellnek magánlaksértés miatt kellett felelnie, de olyan kirohanást intézett Cedric Simpson Washtenaw megyei bíró előtt, amely sokat ártott ügyének.

„Elegem van ebből az államból. Kész vagyok elhagyni ezt az államot, amilyen hamar csak lehet” – mondta Jarrell a michigani bíróságon tartott előzetes meghallgatásán. Egyre indulatosabbá vált, majd kijelentette: gyakorlatilag otthagyhatja a bíróságot, és amíg nem tér vissza, kinyalhatják a seggét.

Jarrell egyre vehemensebbé vált, a bíró megpróbálta leállítani, de folytatta. Simpson ezért elkezdte hangosan számolni, hogy hányszor 93 napos büntetést szab ki a bíróság megsértéséért.

Végül 558 nap jött össze, Jarrellt bilincsben vezették el.

A vádlott állítólag azért volt feldúlt, mert a bíró szerint az ügyvédei nem tudták felvenni vele a kapcsolatot, és ez késedelmet okozott. A soron következő vádlottal probléma nélkül lezajlott az előzetes meghallgatás.

Simpson nem először került be a hírekbe, májusban Zoomon hallgatott meg egy vádlottat, akinek felfüggesztették a jogosítványát. A férfi egy autóból, vezetés közben jelentkezett be.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik