Élet-Stílus

Pamela Anderson szerint a ’90-es évekbeli Playboy-imidzse egy „rajzfilmfigura” volt

Pascal Le Segretain / Getty Images
Pascal Le Segretain / Getty Images
Úgy fogalmaz: jó móka volt, de már nem ugyanaz a személy, aki akkoriban volt.

A People szúrta ki, hogy Pamela Anderson nemrég a Better Homes & Gardens nevű magazinnak adott interjút, melyben arról is beszélt, miért döntött úgy, hogy hátrébb lép Hollywoodtól és levetkőzi korábbi személyiségét.

Mint mondta, tavaly kezdte el elengedni azt a képet, amit korábban kialakított magáról – azzal, hogy smink nélkül jelent meg a párizsi divathéten.

Mi ez a rajzfilmfigura, amit én alkottam? Oké, jó móka volt. De már nem vagyok az a személy többé

– jelentette ki a színésznő, hozzátéve: noha „meg akarta kérdőjelezni a szépség eszméjét és a maszkot, amit felveszünk”, bevallása szerint nem gondolta volna, hogy bárki is észreveszi majd, hogy a smink nélküli megjelenést választotta.

Amint levettem a maszkot, az egész világ kinyílt. Történt ez a butaság, hogy a párizsi divathéten voltam, és azt mondtam, nem fogok három órán át egy sminkes székben ülni. Elmegyek a Louvre-ba. Arra gondoltam, kivel versenyzek?

– tette fel akkor magának a kérdést.

Mint mondta, mióta visszaköltözött a szülőhazájába, Kanadába, lassabb életmódot folytat. Bőrápolási termékcsaládot dobott piacra, hamarosan pedig megjelenik a szakácskönyve is, melyben növényi alapú recepteket kínál főzéskedvelő olvasóinak.

Az emberekben ez a pneumatikus kép él rólam a Playboytól a Baywatchon át a rock ‘n’ roll típusú férjeimig és minden másig. És bármennyire is én rendeztem minden vacsorapartit, főztem a családomnak és a gyerekeimnek, a nyilvánosság nem ezt látta. De én is belejátszottam abba a képbe, ami kialakult körülöttem

– magyarázta a lapnak, majd úgy folytatta:

Örülök, hogy mindezt megtettem, de nagyon boldog vagyok, hogy most ott vagyok, ahol. Azt hiszem, az a legfontosabb, hogy mindezt túléltem. És most akkora megkönnyebbülés, hogy önmagam lehetek, és élvezhetem ezt az időt.

Kapcsolódó
Pamela Anderson smink nélkül tűnt fel a párizsi divathéten
Szinte teljesen felhagyott a sminkeléssel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik