Kultúra

Azahriah váratlanul lenyomott egy ingyenes koncertet a belvárosban

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Kedden este a jelenlévők legnagyobb meglepetésére különösebb biztonsági intézkedések és kíséret nélkül megjelent Azahriah, azaz Baukó Attila egy belvárosi szórakozóhelyen, és ingyenes koncertet adott az Unicumbiával – írja a Blikk.

Azahriah a Fröccsteraszon megrendezett latin zenei esten tűnt fel, egy dél-amerikai zenét játszó együttes, az Unicumbia fellépésén. A zenekar több latin származású zenésze, énekese Budapesten él, az egyik tag pedig történetesen Azahriah koncertjein is fellép, számos közös koncerten vannak már túl.

Kedd este azonban meglepetésként érte a nézőket, hogy az énekes is fellép az együttessel. A lap szerint a szórakozóhely csordultig megtelt a meglepetésvendéggel megspékelt koncertre, a nézőtéren és a galérián is tombolt a közönség. A Fröccsterasz Instagram oldalán korlátozott ideig elérhető videókat itt lehet megnézni.

Ráadásul ezúttal nem a nagyszabású Puskás-show miliőjében láthatták az énekest a szerencsések, a Blikk beszámolója és a videók tanúsága szerint Baukó Attila az emberektől pár centire állt gitárral a nyakában, és lazán jammelgetett a barátaival, ismerőseivel, mintha nem is az ország egyik legsikeresebb előadója lenne.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Budavári Dominik (@budavariphotography) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik