Belföld

Mosolyt varázsolunk a gyerekek arcára

Kiemelt figyelmet fordítunk a társadalmi felelősségvállalásra, számunkra ugyanis ez nem kötelesség, hanem szívügy.

Az ALDI-nál úgy gondoljuk, mi is felelősek vagyunk a társadalom tagjaiért, a kisebb közösségekért is. Ezért folyamatosan arra törekszünk, hogy a lehető legjobb, leghasznosabb módon segítsük az arra rászorulókat.

Az egészség a legfontosabb a gyermekeknél is!

Egy ideális gyerekkor betegségektől, kórházi léttől mentes, de sokak számára ez sajnos nem adatik meg. Az ő mielőbbi felépülésükhöz, gyógyulásukhoz szeretnénk hozzájárulni az öröm gyógyító erejével, amelyet a Dr. Bohóc Mosolyszolgálat Alapítvány bohócdoktorai juttatnak el számukra. A képzett szakemberek szívmelengető munkája, hogy ha csak rövid időre is, de el tudják feledtetni a kis betegekkel jelenlegi állapotukat, örömöt vigyenek a kórházi hétköznapokba, ezzel is segítve gyógyulásukat. Büszkék vagyunk rá, hogy immár harmadik éve támogatjuk az alapítvány munkáját, amivel vidámabbá és színesebbé tehetjük a beteg gyermekek napjait!

Kiállunk a bátor gyerekek mellett!

A Bátor Tábor Alapítvány évente közel 3000 súlyosan beteg gyermeknek és családjaiknak ad bátorító, vidám élményeket tábori, kórházi, iskolai vagy éppen online programjain. Idén 10 éve, hogy mi is a legbátrabbak mellett állunk, és támogatjuk a Bátor Tábor munkáját, mert hisszük, hogy a felhők felett mindig süt a nap!

Biztonságos otthont minden gyerek számára!

A társadalom alapvető érdeke, hogy minden gyerek biztonságos otthonban nőhessen fel. Előfordul azonban, hogy ez valamiért meghiúsul, a szülők olyan váratlan élethelyzetbe kerülnek, amelyben nem tudják ezt a biztonságot garantálni. Ezeknek a krízishelyzeteknek a megoldásában segít az SOS Gyermekfalvak által működtetett Kuckó Gyermekek Átmeneti Otthona, amely addig nyújt biztonságot a gyerekek és családjuk számára, amíg a szülők rendezni tudják életkörülményeiket. Ehhez a rendkívüli feladathoz mi is igyekszünk hozzájárulni, vállalatunk évek óta támogatja az SOS Gyermekfalvak munkáját.

Nálunk, az ALDI-nál a jó dolgok mindig együtt járnak, mint a társadalmi felelősségvállalás és az aktív támogatás.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik