Kultúra

Körözik a Power Rangers színészét, amiért fellökött egy járókeretes férfit

Michael Bezjian / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Michael Bezjian / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Egy parkolóhely miatt vesztek össze.

Elfogatóparancs van érvényben Hector David Rivera Jr. amerikai színész ellen, aki a vádak szerint bántalmazott egy idős férfit – írja a People.

Az incidens július 26-án délelőtt történt az Idaho állambeli Nampában, amikor Rivera – aki színészként csak a Hector David Jr. nevet használja – összetűzésbe került egy hatvanas éveiben járó férfival a parkolóhely miatt. A szóváltás tettlegességig fajult, a színész földre lökte a járókerettel közlekedő férfit, a szidalmazást és a dühös mutogatást pedig akkor sem hagyta abba, amikor az idős áldozat már a földön feküdt. Ezt követően segítségnyújtás nélkül elhajtott autójával a helyszínről, az idős férfit a szemtanúk segítették fel a földről, nem sérült meg. Rivera ellen testi sértés vétsége miatt indult eljárás, és mivel a rendőrségnek egyelőre nem sikerült megtalálnia a férfit, körözést adtak ki rá.

A 35 színész eddig olyan filmekben játszott mint a Percy Jackson és az olimposziak: A villámtolvaj vagy az Örömapa. Legismertebb szerepe a zöld Power Ranger, amelyet többek közt a Power Rangers Samurai című sorozatban is játszott, de több videojátékban is ő adta a karakter hangját. Riverának a hétvégén egyébként hivatalos megjelenése lett volna a Magic Valley Comic-Conon, ám a letartóztatását követően nevét törölték a programból.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik