Élet-Stílus

Laky Zsuzsi a Dietz Gusztávval való kapcsolatáról: Sokan nem hittek benne, féltettek a „drogos” pasitól

TV2
TV2
16 éve boldogok együtt.

Lady Zsuzsi nemrég a hot! magazinnak adott interjút, melyben a házasságáról mesélt. Mint mondta, Dietz Gusztávval kezdetben nem szimpatizáltak egymással, sőt, az MMA-harcosból lett filmszínész be is szólt neki, amikor először találkoztak.

Vele minden másképpen indult, mint a többi fiúmmal. Nagy macsó hírében állt, azt hittem, strigulákat húzogat, én pedig sosem voltam könnyűvérű lány. Nem akartam egy újabb trófea lenni. Amikor először találkoztunk, még be is szólt nekem, aztán néhány nappal később megkeresett, elnézést kért, mert bunkó volt

idézte a Blikk a Miss World Hungary cím egykori birtokosát, aki immár 16. éve van együtt párjával.

Sokan nem hittek benne, féltettek a »drogos« pasitól. Pedig ez engem sosem érdekelt, ez előttem volt! Mindenkinek van múltja, mindenki volt mélyen, mindenkinek van egy sztorija. Neki is, de ettől még ugyanolyan ember, sőt! (…) Amikor belenéztem a szemébe, a tiszta, őszinte tekintete mindent elmondott róla. És tényleg sosem árul zsákbamacskát, mindig elmondja a frankót. Néha bántóan őszinte, de az sokkal többet ér, mint a hazugság.

Ami a házasságukat illeti, Laky kijelentette, hogy rendíthetetlen a kapcsolatuk, mélypontjuk sem volt soha, aminek szerinte az a titka, hogy mindig kimondják, mi bántja őket.

Olaszosan élünk, semmit nem söprünk a szőnyeg alá

– tette hozzá a szépségkirálynő, aki úgy véli, a boldogságuk másik titka az, hogy „ennyi idő után is kívánják egymást”.

Laky Zsuzsi a napokban elárulta, férjével terveznek-e harmadik gyereket.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik