Élet-Stílus

Németh Kristóf a Sztárboxról: Úgy látom, a családomban nem tartják különösebben menőnek ezt a dolgot

Ágota Csaba / RTL
Ágota Csaba / RTL
Támogatják, de egyúttal féltik is a szerettei.

Az RTL a múlt héten hozta nyilvánosságra, mely hazai hírességek szállnak majd ringbe idén a Sztárbox férfi nehézsúly-mezőnyének versenyzőiként. A kategória indulói között lesz Német Kristóf is, aki ma a Reggeliben mesélt a felkészüléséről. Elárulta, hogy a súlyzós edzésekről teljesen letiltották, így a boksztréningjeit úszással, tenisszel és futással egészíti ki.

Ami a legfontosabb: a családom támogatása itt is ott van mellettem és mögöttem. A feleségem, a nagyfiam, Lóci és édesanyám a legnagyobb támogatóim, a kisebb gyerekeim nem tudják ezt az egészet, őket kihagyjuk ebből

– osztotta meg a műsorban, hozzátéve:

De azt kell mondjam, hogy míg mindenki támogat, mint ahogy mindig, mindenben támogattak, igaziból úgy látom, hogy nem tartják különösebben menőnek a családomban ezt a dolgot, vagy olyan vagánynak, vagy olyan nagy büszkeségnek. Sokkal inkább a féltést látom a családomon.

Bevallása szerint mindez nem esik neki rosszul, korábban ugyanis az edzői is elmondták neki, hogy a versenyt alapvetően magáért csinálja, amivel egyet ért. A téma kapcsán hangsúlyozta, hogy ahogyan az élettel, úgy a Sztárboxszal kapcsolatban sincs benne félsz, és az a célja, hogy a kategóriája bajnoka lehessen.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik