Élet-Stílus

Köböl Anita: Sokkal jobban szeretem magam, a testem a szülés óta

Mohai Balázs / MTI
Mohai Balázs / MTI
Egyáltalán nem zavarja, hogy a hasáról eltűntek a kockák.

Köböl Anita 2020 szeptemberében adott életet a kislányának, Lénának, akit egyedül nevel. Az ATV Híradó és a Start műsorvezetője most a Bestnek adott interjút, melyben elárulta, hogy intenzív két év áll mögötte, „a szakmai siker ugyanis kis túlzással éppen akkor érkezett meg az életébe, amikor anya lett, mégis ettől lett kerek minden”.

Saját bevallása szerint ahogy közeledett a negyvenedik születésnapja, egyre többször fordult meg a fejében, hogy vajon nem jött-e későn a szakmai elismerés, vagy hogy meddig csinálhatja még azt, amit szeret. Úgy véli viszont, hogy a lehető legjobb élethelyzetben lett negyvenéves.

Rendben vagyok magammal, a világgal. Van egy csodálatos kislányom, akiért, aki miatt azt érzem, bármire képes vagyok. És igen, minden áldott nap azon vagyok, hogy biztosítsam az életünket, de teszem mindezt úgy, hogy közben lubickolok abban, amit csinálok. Igazából igénylem is azt, hogy le legyek terhelve… Ebben a szüleimre, nagyszüleimre ütöttem. Mind rendkívül dolgos emberek

– magyarázta a műsorvezető, aki az interjúban arról is beszélt, hogy sokkan jobban szereti magát és a testét azóta, hogy megszületett a lánya.

Keveset edzem, azt is többnyire otthon. Mondjuk, a lányomat rendszeresen cipelem, aki már 17 kiló… Különben bármilyen hihetetlenül is hangzik, sokkal jobban szeretem magam, a testem a szülés óta. Ugyan eltűntek a hasamról a kockák, de ez egyáltalán nem zavar, sőt!

Mint mondja, a szüleivel máig nagyon szoros a kapcsolata, amiben szerinte az is közrejátszik, hogy sok időt töltenek együtt, illetve gyakran kéri a segítségüket – azokon a napokon például, amikor a munkája miatt hajnalban kel, Léna a nagyszülőknél alszik.

Ha reggeles vagyok, akkor csakis így tudjuk megoldani. A délutánokat viszont szabadon hagyom, vagy a következő hetet lazábbra veszem, hogy a lányom ne érezze a hiányom. És mi tényleg rengeteg időt töltünk együtt. Három körül megyek érte az oviba, addigra én már letudtam a mosogatást, közben kimostam, akár edzettem is, vagy levezényeltem egy rendezvényt. Nem viccelek, nekem tényleg egy komplett Excel-tábla van a fejemben. Ha pedig túlzásba esem, akkor megint csak a szüleim azok, akik »rákoppintanak« az orromra, hogy »Tessék visszavenni!«

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik