Szórakozás

Sebestyén Balázs a Sztárboxról: Az életemet, a karrieremet nem tenném oda, hogy kisgatyában ugrabugrálok a ringben

Ágota Csaba / RTL
Ágota Csaba / RTL
Kifejtette, miért nem érzi magáénak a bokszversenyen való szereplést.

Tegnap óta tudni lehet az idei Sztárbox összes versenyzőjének nevét: a nők idén két súlycsoportban, pehely- és könnyűsúly kategóriában mérkőznek majd meg egymással, míg a férfiaknál lesz könnyű, közép– és nehézsúly mezőny is – az utóbbiban indulók nevét fedte fel a minap az RTL.

A bokszverseny témája ma a Balázsék egyik szegmensében is előkerült, melynek apropóján Sebestyén Balázs elmondta, hogy őt nem keresték fel a műsor készítői, hiszen „ennél jobban ismerik”. Hozzátette, hogy bár a verseny hangulatát kedveli, nem tudja elképzelni, hogy „kisgatyában ott majomkodik”.

Amikor műsorvezetőtársa azt kérdezte tőle, van-e az a pénz, amiért hajlandó lenne ringbe szállni a Sztárboxban, a következőket felelte:

Ismerem mennyit fizetnek, nincs. Mély vödör vagyok. Nagyon drága vagyok, nagyon sokat kérek, nem tudják kifizetni. Egyébként akkor nagyon-nagyon sokat kértem volna, és azt meg valószínűleg nem fizetik ki

– mondta Sebestyén.

Nem azt mondom, hogy baj, aki elmegy. Tök jó show, kint vagyok a gyerekkel, nézem. Mindenki azt csinál, amit akar. Ez nem egy ilyen felsőbbrendűségi komplexus, hogy jaj, nem. Egyszerűen magamat, az életemet, a karrieremet meg a munkásságomat nem tenném oda, hogy kisgatyában ugrabugrálok bent a ringben, és aztán megcsuklom a második menetben.

A téma kapcsán hangsúlyozta, hogy a versenyre való felkészülés is borzasztó kemény munkát jelentene, amire jelenlegi életvitele mellett sem ideje, sem energiája nincs.

Ha valamit csinálok, én azért azt csinálom. Tehát nem megyek oda úgy, mint a Curtis, vagy a nem tudom ki, hogy fölszedem a lóvét, aztán kész. Nem? De összecsuklom az első menetben. Akkor álljunk bele.

Mint mondta, azért sem érzi közel magához a formátumot, mert az eszköztárában nincs benne, hogy ütik a fejét vagy ő üti valaki más fejét, noha beismerte, hogy keveredett már életében verekedésbe, ugyanis birkózó edzőtáborban nőtt fel, illetve volt már része utcai és szórakozóhelyi konfliktusban is.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik